Anasayfa Medya Haberler Google Hangouts Yerini Google Chats’e Bırakıyor

Google Hangouts Yerini Google Chats’e Bırakıyor

Google Hangouts Yerini Google Chats’e Bırakıyor

Teknoloji devi Google anlık iletişim uygulaması Hangouts’un fişini çekip yerini bir başka Google servisine bırakmaya hazırlanıyor. Popülerliğini her geçen gün yitirmeye başlayan mesajlaşma ve konferans uygulaması Hangouts, Google yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre başka bir uygulama üzerine taşınacak. Dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya sizler için hazırladı…

Google Hangouts’un Yerini Chats Alacak

Pandemi sürecinin başından itibaren tanıştığımız evden çalışma ve online toplantı alışkanlıkları pek çok insanın Google Workspace hizmetlerine yönelmesine neden olmuştu. Aylık belli bir ücret karşılığında Google servislerinde ayrıcalıklar ve ek hizmetler sunulan Google Hangouts istenilen popülerliği bir türlü yakalayamadı ve fişinin çekilmesi kararı alındı.

Chats ve Hangouts

Google Hangouts’ın işletmeler için tasarlanan versiyonunu kullananlar bugünden itibaren hiçbir şekilde Hangouts kullanamayacaklar. Bu hizmetlerden yararlanabilmek için Google Chats’i indirmeleri gerekecek. Fakat Hangouts’ın kişisel versiyonunu kullananlar halen daha uygulamaya giriş yapabiliyorlar. Yine de servisin kısa süre içerisinde devre dışı kalacağı uyarısıyla karşılaşıyorlar. Kişisel verilerinize son bir kez göz atmak veya yedeklemek istiyorsanız halen daha giriş yapabilirsiniz fakat bir süre sonra böyle bir şansınız olmayacak.

Eğer hala görüşme yapmak veya online toplantı düzenlemek istiyorsanız Google Workspace’i satın almanız ve konuşma partnerlerinize satın aldırmanız gerekecek. Google Workspace sadece Google Chats değil diğer birçok hizmeti de sağlıyor ancak bunların hepsine ihtiyacınız olmayabilir. Bu nedenle Hangouts’ın yerine başka bir alternatif servise yönelmek isteyebilirsiniz.

Dijital Pazarlama, E-Ticaret, Reklam-Tanıtım, Google, Sosyal Medya, SEO ve Web Tasarımına dair bütün gelişmelerden haberdar olabilmek için Sahne Medya’nın blog sayfasını takip etmeyi ihmal etmeyin.

Sahne Medya
Sahne Medya

11-08-2021 14:11:41

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?