Anasayfa Medya Haberler Google One’dan 5 TB Seçeneği

Google One’dan 5 TB Seçeneği

Google One’dan 5 TB Seçeneği

Google One, dijital dünyada işimizi kolaylaştıran ve dosyalarımız için bulut tabanlı depolama alanı sunan sistemlerden biri. Flash belleklerin, dvd’lerin, hard disklerin hayatımızdan çıkması ile birlikte kişisel geçmişimizi bulutlarda saklamaya başladık. Google One’ın artısı ise Google Drive ve Google Fotoğraflar gibi servisleri birleştirerek bize kolaylık sağlıyor olması. Google’ın depolama servisi 5 TB’lık yeni bir opsiyonla önemli bir atılım yapıyor. Google Reklamları, Sosyal Medya Reklamları, SEO danışmanlığı gibi alanlarda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya editörleri sizler için hazırladı.

Teknoloji devi Google’ın kullanıcılardan taktir toplayan bulut depolama sistemi Google One, Gmail, Google Fotoğraflar, Drive gibi servisleri senkronize bir şekilde kullanmanıza imkân tanıyor. 2021 yılının başlarında sınırsız fotoğraf depolama hizmetinin sonlanacağını duyuran Google, birçok kullanıcıyı üzmüştü. Önceden 100 GB,  200 GB, 2 TB, 10 TB, 20 TB ve 30 TB depolama seçeneği sağlayan Google, fiyat farkını düşürmek için 5 TB’lık yeni bir model sunmaya hazırlanıyor.

5 TB Depolama Abonelik Ücreti 144.99 TL

2 TB’lık abonelik seçeneği aylık olarak 28,99 TL ile ücretlendirilirken, 10 TB’lık abonelik ücreti 239,99 TL olarak belirlenmişti. Google ciddi bir uçuruma dönüşen fiyat boşluğunu gidermek ve kullanıcılara daha çok seçenek sunmak için 5TB’lık yeni bir abonelik modeli hazırladı ve 144,99 TL’lik bir ücretlendirmeyle Türkiye’de kullanıma sundu. Ödemelerini yıllık olarak yapmak isteyen kullanıcıların 1449 TL ödeme yapmaları gerekecek. 5 TB indirimi, aile ile paylaşım, daha kolay destek ve Android işletim sistemli cihazlarda ekstra VPN hizmeti gibi artılarla da kullanıcıların beğenisini topladı. Son derece yeni olan bu hizmet kademeli şekilde tüm kullanıcılara sunulacak.

Bilişim dünyasındaki yeni fırsat ve gelişmelerden haberdar olmaya devam etmek için dijital reklam ajansınız Sahne Medya’nın blog sayfasını takip etmeye devam edebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

15-09-2021 17:13:59

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?