Anasayfa Medya Haberler WhatsApp’ın Çoklu Cihaz Desteği Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

WhatsApp’ın Çoklu Cihaz Desteği Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

WhatsApp’ın Çoklu Cihaz Desteği Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni bir özellik geliştirildiğini kullanıcılara duyurdu. WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği nihayet Türkiye’deki kullanıcılara sunuldu. Heyecan ve beğeni ile karşılanan bu özellik, telefonunuzda internet bağlantısı olmasa bile başka cihazlar üzerinden WhatsApp uygulamasına erişebilmenize imkân sağlayacak. Sahne Medya editörleri sizler için hazırladı.

Geçtiğimiz süreçte kişisel verilerin gizliliği ile ilgili endişe yaratan ve çok sayıda insanın büyük tepkisine yol açan WhatsApp geri adım atmak zorunda kalmıştı. Yarattığı olumsuz intibayı ortadan kaldırmak için hızla yenilikler geliştirmeye başladı. Sesli mesaj transkripsiyonunun ardından çoklu cihaz desteği de WhatsApp’ın hayatımıza kattığı yenilikler arasındaki yerini aldı. Henüz beta aşamasında test edilen özelliğin denendiği ülkeler arasına Türkiye de dahil oldu. Bu sayede Türkiye’deki WhatsApp kullanıcıları artık telefonlarında internet bağlantısı olmadan da uygulamayı kullanabilecekler.

Telefonda İnternet Bağlantısı Olması Şart Değil

Halihazırda WhatsApp kullanıcıları, telefon haricinde web tarayıcısı üzerinden de WhatsApp’a erişebiliyorlardı. Fakat bunu yapabilmek için telefonun da ayrıca internete bağlı olması gerekiyordu. Yeni çoklu cihaz desteği özelliği ile birlikte telefonunuzda internet yokken bile başka cihazlardan WhatsApp kullanılabilecek.

Cihazlar Tek Bir Telefona Bağlı Olmak Zorunda

Bu özellik yalnızca bir telefon üzerinden kullanılabiliyor ve diğer cihazları bu telefon üzerinden koordine ediyor. Bunun dışında 14 gün süresince kullanılmadığında cihazların bağlantısı etkisiz hale geliyor Sahne Medya ile yeniliklerden haberdar olmaya ve günü yakalamaya devam etmek için Blog sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Sahne Medya
Sahne Medya

17-09-2021 15:38:57

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?