Anasayfa Medya Haberler Google dan Flaş Yeni Reklam Sistemi!

Google dan Flaş Yeni Reklam Sistemi!

Google dan Flaş Yeni Reklam Sistemi!

Google, Youtube ve belirli arama sonuçlarında üç boyutlu artırılmış gerçeklik destekli interaktif reklam sistemini denemeye aldı. Google’nin öncülüğünü yaptığı bu sistem ile üç boyutlu, artırılmış gerçeklik destekli ve interaktif reklamlan çok daha fazla karşımıza çıkacak. Sistem sayesinde reklam verenler artık interaktif 3B reklamları Google’ın yeni Swirl formatıyla müşterilerine sunabilme imkânına kavuşurken, kullanıcılar da gelişmiş reklamlarda yakınlaştırma yapıp 360 derecelik fotoğraflara ulaşarak ürünler üzerinde değişiklik yapabilecek.

Bu tip reklamlar yeni olsa da uzun zamandır beklenirken, Google de interaktif 3B reklamlarını belirli arama sonuçlarına ekledi. Youtube de ise güzellik sektöründe bazı firmaların ürünlerini tanıtmak için alpha sürümü ve yalnızca iOS cihazlarda ‘AR Beauty Try-On’ isimli bir sistemi kullandığı biliniyor.

MAC Cosmetics’in de içerisinde bulunduğu belirli markalar da bazı ortak kanallarıyla yeni reklam sistemini kullanmaya başladı. Ölçümlere göre her 10 izleyiciden 3'ü kendi makyaj ikonunu izlerken ürünleri test ederken, bu reklamlarda ortalama 1 dakika 20 saniye geçirdi.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?