Anasayfa Medya Haberler Facebook, Haberler Sekmesini Faaliyete Geçiriyor!

Facebook, Haberler Sekmesini Faaliyete Geçiriyor!

Facebook, Haberler Sekmesini Faaliyete Geçiriyor!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, birkaç önce duyurduğu ‘Haberler’ sekmesini bu ay sonunda hizmete sokuyor. Bu sekme için medya şirketlerine büyük miktarda para ödemeyi göze alan Facebook, kişisel verilerin gizliliği davaları yüzünden kaybettiği prestijini dürüst ve düzenli haberler paylaşarak tekrardan kazanmayı hedefliyor.

Haberler sekmesinde doğru ve güzel haberler paylaşmayı hedefleyen Facebook, Bloomberg ve Washington Post gibi markalara büyük miktarda para ödemeyi göze aldı. Haber kalitesini artırmak için saygın medya kuruluşlarıyla masaya oturan Facebook, yakında Haberler sekmesini devreye sokacak.

Facebook’un ‘Haberler’ sekmesini neredeyse hazır hale getirdiği Wall Street Journal'ın yayınladığı raporda ortaya çıkarken, aynı rapora göre 'Haberler' sekmesi bu ay sonunda devreye sokulacak. Geçmişten beri saçma ve sahte haberlerle başı dertte olan ve bu nedenle büyük bir itibar kaybı yaşayan Facebook, yeni özelliğiyle bir daha böyle sorunlarla karşılamanın önüne geçmek istiyor.

Öte yandan son zamanlarda kripto para birimi Libra ile de sıkıntılar yaşayan Facebook, işleri rayına oturtmak için de ‘Haberler’ sekmesini kullanacak. Eski itibarını kazanmak ve popülaritesini yakalamak isteyen Facebook'un en büyük umudunun Haberler sekmesi olduğu ifade ediliyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?