Anasayfa Medya Haberler Google Fotoğraflara Manuel Etiketleme Geliyor!

Google Fotoğraflara Manuel Etiketleme Geliyor!

Google Fotoğraflara Manuel Etiketleme Geliyor!

Google Fotoğraflar menüsü, yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara manuel etiketleme yapabilme imkanı getirdi. Yeni özellik ile birlikte daha önce otomatik etiketlemeden kaynaklanan sorunlar ortadan kaldırılacak.

Google Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarda daha önce yüzleri otomatik tanıyıp etiketliyordu. Bu nedenle ortaya çıkan yanlış etiketlemeler ise düzeltilemiyordu. Bu durumu ortadan kaldırmak için harekete geçen Google, manuel etiketleme yapılmasına imkân tanıyan özelliği uygulamaya koyuyor. Google ürün Müdürü David Lieb, birkaç yeni özellik geliştirdiklerini, bunlardan en önemli olanlardan birinin de manuel etiketleme olduğunu söyledi. Lieb, bu özellikle birlikte kullanıcıların kişileri etiketlemesinin daha kolay ve pratik bir hale geldiğini vurguladı.

Google Fotoğraflar 4.30 sürümü ile manuel uygulamanın aktif hale geleceğini dile getiren Lieb, uygulamanın etiketlenecek kişiyi bilgilendireceğini, bunun yanında evcil hayvan etiketlenmesine de olanak sağlayacağını açıkladı.

Google Fotoğraflar’ın yeni sürümü ile birlikte ‘Son etiketlenenler’ kısmından etiketler kontrol edilebilecek ve yanlış etiketler buradan kaldırılabilecek. Manuel yüz etiketlemesi yapılabilmesi için ise internet bağlantısı gerekiyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?