Anasayfa Medya Haberler Mailflow Eklentisi ile Tüm İşlerinizi Gmail Üzerinden Yürütebilirsiniz!

Mailflow Eklentisi ile Tüm İşlerinizi Gmail Üzerinden Yürütebilirsiniz!

Mailflow Eklentisi ile Tüm İşlerinizi Gmail Üzerinden Yürütebilirsiniz!

Dünyada en çok kullanılan e-posta servislerinden biri şüphesiz Gmail. Her kesimden insanın güvenli bularak kullandığı Gmail özellikle de iş dünyasının tercih ettiği bir servis. Her gün yoğun bir mücadelenin içerisinde yer alan iş insanları için dijital ortamda hayatı kolaylaştıran uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamalardan biri de bütün işlerinizi Gmail üzerinden yürütmenize imkân tanıyan Mailflow özelliği.

Özellikle Gmail’i sıkça kullanan kişiler için oldukça başarılı bir alternatif olan Mailflow, doğrudan Gmail üzerinden notlarınızı, projelerinizi ve oluşturulan görevleri takip etmenize olanak sağlıyor. Böylece tüm işlerinizi Gmail üzerinden hallederek zaman tasarrufu sağlamış oluyorsunuz.Mailflow ile bir görev takibi veya not tutma uygulamasına ihtiyaç duymadan tek bir platform üzerinden tüm işlerinizi yapabiliyorsunuz. Mailflow sayesinde gelen bir e-postayı nota, göreve veya projeye dönüştürebiliyorsunuz.

Mailflow eklentisi ile aynı zamanda e-postalarda bulunan önemli noktaları renklendirip not haline dönüştürebiliyorsunuz. Çalışanlar için Gmail’i daha yetenekli ve kullanışlı hale getiren Mailflow eklentisine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?