Anasayfa Medya Haberler Gmail güncellendi, işte gelen yenilikler!

Gmail güncellendi, işte gelen yenilikler!

Gmail güncellendi, işte gelen yenilikler!

Dünyanın en çok kullanılan e-posta servislerinden biri olan Gmail’e güncelleme geldi. Bugün itibariyle aktifleşen güncelleme ile birlikte Gmail'in tasarımında ve arayüzünde değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerden ilki; birden fazla hesabı olan Gmail kullanıcıları için yapıldı. Şimdiye kadar birden fazla mail hesabını bir pencerede ayrı ayrı yönetebilen Gmail kullanıcıları, bugünden itibaren tek bir kontrol çubuğundan tüm gelen e-postaları yönetebilecek. Böylece birden fazla hesaptan kaynaklanan karışıklık ortadan kaldırılacak.

KARIŞIKLIKLAR ORTADAN KALKTI

Güncelleme, ayarlarda da bir takım değişikliklere neden oldu. Gmail'e yeni yapılandırma seçenekleri ilave eden Google, bu seçenekleri yine karışıklığı önlemek amacıyla Ayarlar altında bulunan Gelişmiş > Gelen kutusu içine ekledi. Böylece yapılandırma ayarlarına kolay bir şekilde erişilebilme imkanı sunuldu.

 

 

GMAİL'İN TASARIMI NASIL OLACAK?

Gmail’de yapılan güncelleme ile birlikte tasarımda da değişiklikler yaşandı. Güncelleme ile birlikte Google'ın mail servisinin sade ve materyal tasarım dili devam ettirilirken, daha yumuşak bir tasarıma geçiş yapıldı.

 

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?