Anasayfa Medya Haberler Instagram, Windows 10 İçin Direkt Mesaj Özelliğini Getirdi

Instagram, Windows 10 İçin Direkt Mesaj Özelliğini Getirdi

Instagram, Windows 10 İçin Direkt Mesaj Özelliğini Getirdi

Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayar kullanıcıları için Instagram’da yeni bir dönem açıldı. Kullanıcıların web sitesi aracılığıyla daha etkili bir şekilde karşı tarafla iletişim halinde olabilmesine imkan tanımak isteyen Instagram, masaüstü uygulamasını ileri web uygulamasına (PWA) dönüştürmek için güncelledi.

Instagram'ın Windows 10 Uygulamasına Yeni Özellik

Yeni güncelleme Windows’a özel üretilen bir ‘native uygulama’. Önceki native uygulama ile bilgisayara doğrudan fotoğraf yüklenebilirken, güncelleme gelen versiyonda ise buna imkân tanınmıyor. Ancak kullanıcıları sevindirecek yeni bir özelliğe kapı aralıyor. Güncelleme ile karşı tarafa direkt mesaj gönderip alma imkânı sağlanıyor. Uygulamanın, Surface Pro X gibi ARM tabanlı cihazlarda öncekinden daha iyi performans gösterdiği de ifade ediliyor.

Instagram Windows 10

Instagram’ın Windows 10 deneyimini ileri web uygulamasına dönüştürmesi muhtemelen kullanıcılara zarardan çok yarar sağlayacak. Masaüstü uygulamasına detaylı güncellemeyi 13 Temmuz 2018’de yapan Instagram, son olarak geçtiğimiz ocak sonunda bir güncelleme daha yapmış ve uygulamanın PWA tabanlı yeni versiyonu için ilk güncellemesini yayınlamıştı. Bu durum, uygulamanın gelecekte çok daha fazla yeniliğe sahne olacağını gösteriyor. Uygulamanın ilerleyen zamanlarda Artırılmış Gerçeklik (AR) kamera filtreleri gibi sevilen bazı özellikleri de destekleyebileceği ifade ediliyor.

Instagram’ın masaüstü uygulamasının son sürümünü buradanindirebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?