Anasayfa Medya Haberler Instagram’ı Bilgisayardan Kullananlara Sevindiren Haber!

Instagram’ı Bilgisayardan Kullananlara Sevindiren Haber!

Instagram’ı Bilgisayardan Kullananlara Sevindiren Haber!

Instagram kullanıcıları arasında DM özelliği yaygın olarak kullanılırken, daha önce bu özelliğin uygulamanın bilgisayar sürümünde aktif olmaması nedeniyle kullanıcılar sıkıntı yaşıyordu. Instagram’ın bilgisayar sürümünde yapılan güncelleme ile artık bilgisayar kullanıcılarının da DM özelliğini kullanmasına imkân tanındı. Bu güncelleme, özellikle de masa başında çalışanlara büyük kolaylık sağlayacak.

WEB SÜRÜMÜNE MESAJLAŞMA GELİYOR

Güncelleme kapsamında masaüstünden Instagram.com’a ve ardından da hesabınıza girdiğinizde DM butonunu görebiliyorsunuz. Bu özellik ile telefona bakmadan Instagram’ın masaüstü sürümünden mesajlaşma yapabileceksiniz.

Güncelleme kapsamında başka yenilikler de geliyor. Instagram, ilerleyen zamanlarda mobilde kullanılan birçok özelliği masaüstü sürümüne uyarlamayı planlarken, olası sorunlarla karşılaşmamak için de bu düzenlemeleri aceleye getirmek istemiyor.

Daha önce masaüstü üzerinden Instagram’a girilirken sadece paylaşımları beğenme butonu önümüze çıkıyordu. Güncelleme kapsamında uygulamanın web sürümünde hikâyeler kısmı da görünmeye başladı.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?