Anasayfa Medya Haberler YouTube'un Web Sitesi Tablet Dostu Oldu!

YouTube'un Web Sitesi Tablet Dostu Oldu!

YouTube'un Web Sitesi Tablet Dostu Oldu!

YouTube’un web sitesinin dokunmatik ekranlı cihazlarda daha efektif kullanımı için bazı güncellemeler yayınlandı. Güncelleme ile birlikte dokunmatik ekranlı cihazlardan YouTube web sitesine girmeniz durumunda, tüm video küçük resimlerinin altında sürekli olarak "üç nokta" menü seçeneğini görebileceksiniz. Güncelleme öncesi “üç nokta” seçeneğini, imleci video başlığının üzerine getirmeniz durumunda görebiliyordunuz. Bu durum ise büyük ekranlı dokunmatik cihazlarda kullanım zorluğuna neden oluyordu.

Güncelleme ile birlikte belirli bir günde/tarihte hangi videoları izlediğinizi gösteren “İzleme Geçmişi” iyileştirmelerini barındırıyor.

Güncelleme ile gelen bir başka kolaylık ise; oynatma listelerinizdeki videoları "Yukarı/aşağı taşı" seçenekleriyle düzenlemek. Böylece; artık videoları sürükleyip bırakmak zorunda kalmayacaksınız. Daha önceki sürümlerde yer alan ancak bir süre önce kaldırılan bu özellik yeni güncelleme ile birlikte yeniden uygulamaya konulmuş oldu.

Bir başka yenilik ise web sitesindeki simgelerin boyutlarının büyütülmesi oldu. Böylece dokunmatik ekrana sahip cihazlardan simgelere dala kolay dokunabileceksiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?