Anasayfa Medya Haberler WhatsApp, Görüntülü Grup Konuşma Limitini 8'e Çıkardı!

WhatsApp, Görüntülü Grup Konuşma Limitini 8'e Çıkardı!

WhatsApp, Görüntülü Grup Konuşma Limitini 8'e Çıkardı!

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ı 2014 yılında satın alan Facebook, sadece Google Play Store’de 5 milyardan fazla yüklenmeye sahip uygulamayı her geçen gün yeni özelliklerle geliştiriyor. Bu özelliklerden biri de grup görüntülü ve sesli konuşma özelliği. Özellikle koronavirüs salgını nedeniyle #EvdeKal çağrılarının yapıldığı bugünlerde mobilden görüntülü ve sesli grup görüşmeleri de çoğaldı. Bunun üzerine şirket, grup konuşmalarda en fazla 4 olan görüşmeci sayısını 8’e yükseltti. Hatırlanacağı üzere bu özellik, uygulamanın beta sürümünde de ortaya çıkmıştı.

Öte yandan; kullanıcı verileriyle ilgili yaşadığı skandallar nedeniyle sık sık gündeme gelen Facebook, bu imajı üzerinden atmak için uzun bir süredir WhatsApp’ta uçtan uca şifreleme özelliğini kullanılıyor. Kullanıcıların konuşmalarına kimsenin erişememesini sağlayan bu özellik, sesli ve görüntülü çağrılar için de kullanılacak.

Bu arada 8 kişilik sesli / görüntülü grup sohbetlerinin gerçekleştirilebilmesi için tüm katılımcıların uygulamanın son sürümünü yüklemesi gerekiyor. Bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağına dair ise herhangi kesin bir tarih yok.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?