Anasayfa Medya Haberler WhatsApp'a Devrim Gibi 5 Yeni Özellik Geliyor!

WhatsApp'a Devrim Gibi 5 Yeni Özellik Geliyor!

WhatsApp'a Devrim Gibi 5 Yeni Özellik Geliyor!

ÇOKLU CİHAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Kullanıcıların yoğun bir şekilde istediği çoklu cihaz özelliğini bir süredir test eden WhatsApp, devrim gibi bu özelliği yakın zamanda aktifleştiriyor. Söz konusu özellik ile WhatsApp’ın iki farklı cihazdan aynı anda kullanılabilmesine imkân tanınacak. Bu özelliğin ne zaman uygulamaya konulacağı ise henüz net değil.

SÜRESİ DOLAN MESAJLAR SİLİNEBİLECEK

WhatsApp’daki bir diğer değişiklik de mesajlarda olacak. Beta sürümündeki bilgilere göre WhatsApp, Snapchat'teki gibi yok olan mesajlar özelliğini önümüzdeki günlerde aktifleştirecek. Expiring Messeges (Süresi dolan mesajlar) olarak isimlendirilen bu özellik ile kullanıcılar gönderdikleri mesajların otomatik silinmesi için komut verebilecek. Bunun için de 1 gün, 1 hafta ya da 1 ay gibi opsiyonlar sunulacak.

MESAJ ARAMA ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİLİYOR

WhatsApp’ın hem Android hem de iOS işletim sistemi için geliştirdiği yeni sürümünde mesaj arama özelliği geliştirilecek. Bu değişiklik kapsamında kullanıcılar, zaman aralığına göre mesaj arama işlemi yapma imkânına kavuşacak.

DEPOLAMA ÖZELLİĞİ

WhatsApp’a eklenecek bir diğer özellik ise, kaydedilmiş medya dosyalarının telefonda ne kadar yer kapladığını görebilmeleri olacak. Böylece gereksiz ve fazla yer kaplayan dosyalar görülecek.

MESAJ SİLME ÖZELLİĞİ

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bir başka özellik ise depolanan mesajları silme konusu. Henüz test aşamasındaki bu özellik ile ilgili detayların önümüzdeki haftalarda netleşeceği tahmin ediliyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?