Anasayfa Medya Haberler Facebook, Popülerliğini Kazanmak İçin Yeni Arayüze Geçiyor

Facebook, Popülerliğini Kazanmak İçin Yeni Arayüze Geçiyor

Facebook, Popülerliğini Kazanmak İçin Yeni Arayüze Geçiyor

Facebook Büyüdü, Popülerliğini Kaybetti

Çoğu kimse ‘Bu devirde hala Facebook kullanan var mı?’ diye sorsa da Facebook hala büyük bir marka ve yüz milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Facebook alanında bir ilkti ve ilklerin unutulması ise söz konusu olamaz. Instagram ve WhatsApp’ı alarak iyice büyümesine rağmen Facebook’un popülerliği azaldı ancak bu platformlara girilirken adının görülmesi Facebook'un 'büyük kardeş' olduğunu gösteriyor.

https://www.sahnemedya.com/haber/facebook-populerligini-kazanmak-icin-yeni-arayuze-geciyor

 

1 Eylül’de Facebook Arayüzü Yenileniyor

Değişim ve dönüşümlere karşı uzun süre direnen Facebook, gelinen noktada popülerliğini kaybetmeye başlayınca arayüzünü yenileme kararı aldı. 1 Eylül itibariyle Facebook'un eski arayüzü tarih olacak. Kullanıcılar bu tarihte Facebook'a girdiklerinde yepyeni bir yüzle karşılaşacaklar. 

https://www.sahnemedya.com/haber/facebook-populerligini-kazanmak-icin-yeni-arayuze-geciyor

Z Kuşağına Hitap Etmiyor

Uzmanlar, bu değişikliğin Facebook’un kaybolan imajını düzeltip düzeltemeyeceği konusunda ise kararsız. Çoğu kişi bunu zor olarak görüyor. Çünkü kullanıcıların çoğu Instagram’a kaymış durumda ve Facebook'un tekrar eski şaşaalı günlerine dönmemesi çok zor. Facebook bu güncellemeyi mecbur kaldığı için yapıyor ve temel hedefi marka değerini sağlamlaştırmak. Bu yenilikler gerekli olsa da Z kuşağı olarak tabir edilen genç kesimi yeniden yakalamasına ihtimal verilmiyor.

Teknoloji ile ilgili güncel haberlere ulaşmak ve Sahne Medya'nın verdiği hizmetlerle ilgili bilgi almak için sahnemedya.com/haberler adresini inceleyebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?