Anasayfa Medya Haberler Twitter’dan İşletmeler İçin Yepyeni Bir Tasarım Geliyor

Twitter’dan İşletmeler İçin Yepyeni Bir Tasarım Geliyor

Twitter’dan İşletmeler İçin Yepyeni Bir Tasarım Geliyor

Twitter’ın işletme hesapları için hazırladığı yeni tasarım şuan test aşamasında. Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter, Twitter Business hesabından paylaştığı ekran görüntüsüyle yeni geliştirdiği “Profesyonel Profiller”in müjdesini kullanıcılarına vermiş oldu.

Henüz test aşamasında olan tasarımda şirketin lokasyonundan resmi web sitesi adresine, işletmenin adres bilgilerinden çalışma saatlerine kadar şirket hakkında çok sayıda bilginin bulunacağı öğrenildi.

Daha Kullanışlı Bir Arayüz

Sosyal Medya normal kullanıcılar için çeşitli ilgi alanları hakkında bilgi edinebilecekleri veya eğlenceli zaman geçirecekleri bir dünya iken, birçok insanın ise işinin önemli bir parçası. Artık sıradan kullanıcılar için bile Twitter hesapları neredeyse bir cv niteliği taşıyor. Bununla birlikte Twitter’da mesleki olarak yer almak durumunda olan şirketler, kâr amacı gütmeyen çeşitli kuruluşlar, sanatçılar, içerik üreticileri gibi birçok hesap için, müşterilerinin görmesini istedikleri bilgilerin yer alabileceği yeni ve kullanışlı bir ara yüz hazırlanıyor. İçerisinde şirketin fiziki konumu, web adresi ve hakkında gibi bölümlerin yer alacağı yeni tasarımın test aşaması halen daha sürüyor.

Yerel ve Küçük Ölçekli İşletmelere Yeni İmkânlar Sağlayacak

Twitter bu yeni tasarım ve uygulama sayesinde özellikle yerel ve küçük çaplı işletmelerin daha çok ziyaret edilmesini ve pandemi koşulları yüzünden uğradıkları zararı belli ölçüde gidermeyi amaçlıyor.

Twitter yöneticileri tasarladıkları bu yeni özelliği, ABD’de bulunan küçük bir işletme grubunu pilot bölge seçerek test etmeye başladı bile. Bizlere Twitter Business hesabından paylaştıkları bir ekran görüntüsü ile duyurdukları bu yeni uygulamanın çok yakın zamanda Twitter’da yer alan bütün işletmelerin kullanımına açılması bekleniyor.

Sahne Medya İle İşletmenizi Twitter’da Daha Popüler Hale Getirin

Sahne Medya olarak dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız ve hedeflerinize giden yolda yol arkadaşınız olmaya devam ediyoruz. İşletmenizi büyütecek bütün gelişme ve fikirleri yakından takip edip, hızlı biçimde sizinle paylaşmayı sürdürüyoruz. Sahne Medya’nın dijital pazarlama uzmanları, metin yazarları ve grafik tasarımcıları ile birlikte işletmenizi Twitter’da daha popüler hale getirmek istiyorsanız bizi arayın veya https://www.sahnemedya.com/ internet adresimizi ziyaret edin.

Sahne Medya
Sahne Medya

24-04-2021 16:54:40

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?