Anasayfa Medya Haberler Google Translate Bir Çeviri Uygulamasından Çok Daha Fazlasını Sunuyor

Google Translate Bir Çeviri Uygulamasından Çok Daha Fazlasını Sunuyor

Google Translate Bir Çeviri Uygulamasından Çok Daha Fazlasını Sunuyor

Dünya genelinde yaklaşık 110’a yakın dilde anında çeviri işlemi sağlayan Google Translate’in birçok özelliğini kullanıcılar bilmiyor. Dijital teknolojinin öncü markalarından Google’nin en harika uygulamalarından biri olan Google Translate, faydalarıyla bir çeviri uygulamasından çok daha fazlasını sunuyor. Metinleri hızlı ve ücretsiz bir şekilde istediğiniz dile çevirmeye olanak tanıyan ‘kullanıcı dostu’ Google Translate günlük yaşamımızda birçok faaliyeti kolaylaştıran niteliklere sahip. Sahne Medya olarak her birimizin mutlaka bir gün ihtiyaç duyduğu Google Translate’in daha önce bilmediğiniz bazı özelliklerini sizler için derledik.

Google Translate Hangi Kolaylıkları Sağlıyor!

  • Gözde bir çeviri aracı olan Google Translate ile yüklediğiniz belgelerin çevirisini sağlayabilirsiniz.
  • Öğrenmek istediğiniz kelimeleri favorilere ekleyerek Excel formatında dışarı taşıyabilirsiniz. Kelimeleri çevirip kaydettikten sonra ‘kaydedilenler’ bölümüne tıkladığınızda karşınıza çıkacaktır.
  • Uygulamadaki 'Tap to Translate' seçeneği yardımıyla telefonunuzda dilediğiniz zaman çeviri yapabilirsiniz. Bunu kullanabilmek için sistemdeki “Tap to Translate” özelliğini aktif etmek ve istenen kelimelerin üzerine çift tıklamak yeterli olacaktır.
  • Google Translate’nin en güzel uygulamalarından biri de internet olmadan kullanabilme ayrıcalığıdır. Google Translate, internet bağlantısı olmadan bir ‘offline modu’ içerir.
  • Kullanıcılar web sayfalarını kolayca istedikleri dile çevirebilir.
  • Uygulamanın çeviri kutucuğuna internet sitesinin linki kopyalayarak çeviri işlemini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.
  • Google Translate, kullanıcılar bir kelime, cümle veya afiş gibi yazılı metinleri doğrudan cep telefonlarının kamerayla tarayarak çevirilerini yapabilirler.
  • Google Translate ile aynı zamanda daha sonra gözden geçirmek üzere çeviriler kayıt altına alınabilir.
Sahne Medya
Sahne Medya

06-05-2023 14:24:31

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?