Anasayfa Medya Haberler Facebook, Videolara Reklam Ekleme Özelliği Getiriyor!

Facebook, Videolara Reklam Ekleme Özelliği Getiriyor!

Facebook, Videolara Reklam Ekleme Özelliği Getiriyor!

Facebook'tan yapılan açıklamada, yayın içi reklamlarının Türkiye'de hayata geçirildiği duyuruldu. Bu özellikle birlikte Türkiye'deki video içeriği yayıncıları ve üreticileri artık platformdaki video içerikleri yayınlamadan önce, yayın sırası veya sonrasında kısa reklamlar ekleyerek para kazanabilmek imkânına kavuşmuş oldu.

Videolara Reklam Yerleştirebilecekler

Video içeriği üreticileri ve yayıncıları, reklamları aktif hale getirmek için İçerik Stüdyası’nu kullanacak ve buradan reklamları belirli videolara veya tüm videolara yerleştirilebilerek reklamları aktif hale getirebilecek.

 

 

"Facebook Videoları Üreticilere Gelir Elde Etme Fırsatı Verecek"

Facebook Medya Ortaklıkları Yöneticisi Eren Sağır, özellikle pandemi döneminde çok sayıda kişinin Facebook’daki videolar üzerinden bağlantı kurup topluluk hissini yaşayabildiğini söyledi. Facebook’ta yer alan videoların en popüler içerikler olduğunun altını çizen Sağır, dizileriyle dünyada ün kazanmış yapımcıların, habercilerin, profesyonel yayıncıların, spor kulüplerinin, içerik üreticilerinin ve milyonlarca kullanıcının en ilgi çekici videolarını paylaşmak için Facebook'a geldiğini vurguladı. Sağır, video gelir dağılımı programı ile Türkiye'deki video içerik üreticilerine yeni bir gelir elde etme fırsatı sağlayacak oldukları için heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

Yayın içi reklamlara uygunluk kriterlerini denetlemek ve İçerik Stüdyosu'nu kullanmak için Facebook Yayın İçin Reklamlar Hakkında bölümünden bilgi alabilir, reklam sektörü, dijital reklamlar ile ilgili bilgi almak için http://www.sahnemedya.com/ internet sitemizi inceleyebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?