Anasayfa Medya Haberler Instagram'da Yapay Zekâ İle Yorum Kolaylığı

Instagram'da Yapay Zekâ İle Yorum Kolaylığı

Instagram'da Yapay Zekâ İle Yorum Kolaylığı

Sosyal medyanın ünlü platformlarından Instagram, “yeni bir özellik” haberiyle kullanıcılar arasında heyecan uyandırdı. Ücretsiz fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’ın önümüzdeki günlerde “yorumlara” yapay zekâ entegresi planladığı bildirildi. Uygulamanın ne zaman hayata geçirileceğine dair tarih daha netlik kazanmadı. Bu özellik ile takipçilerin komut vermesiyle yapay zekânın yorum atmasını sağlanacak.

Instagram'a Bir Özellik Daha

Bilişim uygulamaları alanındaki haberleriyle bilinen Alessandro Paluzzi, son olarak Meta Şirketi bünyesinde hizmet sunan Instagram'ın üzerinde çalıştığı bir özellik hakkında bilgi verdi. Alessandro Paluzzi’nin açıklamalarına göre Instagram, yapay zekâ yardımıyla yorum üretmeye yeni bir pencere açacak. Söz konusu özellik ekran görüntüsünde fark edilebiliyor. Bu özellikten yararlanmak için önce yorum yazılan metin kutusunun sol tarafında bulunan butona tıklamak gerekiyor.

Takipçiler Adına Yorum Yazıyor

Böylece yapay zekâ takipçiler adınıza bir yorum yazıyor. Kullanıcılar da metni onayladıktan sonra paylaşım sağlanabiliyor. Uygulama esnasında yapay zekânın yorumu yazmadan önce paylaşımın konusunu anlaması gerekiyor. Ancak yönlendirmeyi kullanıcıların mı yapacağı veya yapay zekânın mı paylaşımın içeriğini analiz ederek bu işlemi yapacağı noktasındaki belirsizlik devam ediyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

19-06-2023 16:07:46

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?