Anasayfa Medya Haberler Reklamcılıkta Yeni Bir Dönem!

Reklamcılıkta Yeni Bir Dönem!

Reklamcılıkta Yeni Bir Dönem!

Reklamlar Uzaydan Gösterilecek

Reklam dünyası baş döndürücü bir hızla gelişmeyi sürdürüyor. Kanadalı Geomertic Energy Corporation şirketi, reklamcılık sektöründe bir çığır açarak, çitayı yukarı çıkardı. Artık reklamlar uzaydan yayınlanacak. Web Tasarım, SEO, E-Ticaret, Sosyal Medya Reklamları ve Google Ads reklamlarında çok sayıda başarılı işe imza atan Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haber şu şekilde:

Bu sıra dışı girişim Kanada’dan Geometric Energy Corporation tarafından hayata geçirildi. Şirketin yöneticileri kısa süre içerisinde uygun formatın kaydı için başvuruları toplama sürecini başlatacak.

Uzaydan Reklam Yayınlatmanın Bedeli 1 Milyon Dolar Olacak.

Planlandığı şekilde uzayda yerini alacak olan reklam uydusu, yüksek nüfuslu büyük şehirlerin semalarında gökyüzünde sorunsuz bir şekilde hareket edebilecek. Uzmanlar şehrin üzerindeki bir dönüşün tahmini olarak bir buçuk saat süreceğini hesaplıyorlar.

Öte yandan reklamcılara uzaydan gösterilecek olan reklam içeriğini manuel olarak özelleştirebilme imkanı da tanınacak. Elbette ki bu tür reklamların çok ama çok pahalı olması bekleniyor. Reklamcılıkta çıtayı uzaya taşıyan bu girişimin maliyetinin 974 bin Amerikan doları tutarında olması bekleniyor.

Günün gerisinde kalmamak için Sahne Medya Blog sayfasını takip etmeyi ihmal etmeyin.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-07-2021 15:12:32

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?