Anasayfa Medya Haberler E-Ticaret Sektöründe Fiyat Artışı Kapıda

E-Ticaret Sektöründe Fiyat Artışı Kapıda

E-Ticaret Sektöründe Fiyat Artışı Kapıda

E-Ticaret ekonomideki payını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Her gün daha çok insan e-ticaret üzerinden yatırım yapıp ticari başarı elde ederken çok daha büyük kalabalıklar da e-ticaret kullanıcısı oluyor. Yorumlar, değerlendirmeler, ticari güvenceler ve en uygun fiyatı bulma gibi olanaklar sayesinde E-Ticaret son derece cazip bir alışveriş modeli sunuyor. Ancak piyasada yaşanan enflasyon, önümüzdeki aylar içerisinde E-Ticaret sektöründe çok sayıda fiyat artışıyla karşılaşma ihtimalini gündeme getirdi. Çok sayıda E-Ticaret web sitesi tasarımı yapan ve sosyal medyada reklam kampanyaları yöneten Sahne Medya’nın editörleri E-Ticaretin nabzını sizler için tuttu.

E-Ticarette Fiyat Artışları Kapıda

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği’nin başkanlığını yürüten Emre Ekmekçi, stoklar tükenince E-Ticaret sektörünün çok sayıda fiyat artışı yaşayacağına dair öngörüsünü kamuoyuyla paylaştı.

Emre Ekmekçi, Haziran ayına ait enflasyon verilerini takiben E-Ticaret ürünlerinde fiyat artışlarının önümüzdeki aydan itibaren yaşanmaya başlayacağını belirtti.

Ekmekçi Bloomberg televizyonuna yaptığı açıklamada, Haziran ayında açıklanan üretici fiyat endeksindeki yüzde 40’lık artışın önümüzdeki aylar içerisinde fiyatlara yansımasını beklediklerini söyledi. Çünkü halen daha stoklarda geçmişte daha ucuza mal edilmiş ürünler olduğunu belirten Ekmekçi, mevcut stoklar eridikten sonra fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.

Normalleşme adımlarının E-Ticaret sektörüne olan etkisinin büyüme hızının yavaşlaması şeklinde olması bekleniyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

08-07-2021 10:55:08

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?