Anasayfa Medya Haberler WhatsApp’tan Yeni Özellik! Bugünden İtibaren Kullanımda

WhatsApp’tan Yeni Özellik! Bugünden İtibaren Kullanımda

WhatsApp’tan Yeni Özellik! Bugünden İtibaren Kullanımda

Mobil uygulama dünyasında özellikle de anlık mesajlaşma uygulamaları arasında zirve bir noktada yer alan WhatsApp, grup aramalarını bir daha asla kaçırmamamızı sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma açtı. SEO, Web Tasarım, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya danışmanlığı, Grafik Tasarım gibi alanlarda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin detayları şu şekilde:

WhatsApp yöneticilerinin blog üzerinden yaptıkları açıklamada şu cümle öne çıktı: Bir grup aramasına başladıktan sonra bile katılabilme özelliğini kullanıma açıyoruz.” Çoğu insan birbirinden ayrı olduğu bir zamanda arkadaşlarla ve aile fertleriyle bir araya gelmenin mükemmel bir his olduğuna vurgu yapılan konuşma, böyle bir grup aramasını dolayısıyla da özel bir anı kaçırmanın ne denli kötü bir his olduğunun da altını çizdi.

WhatsApp yöneticileri gün geçtikçe popülaritesi artan grup aramalarını daha iyi hale getirmek için çalıştıklarını ancak bunu yaparken uçtan uca şifreleme yönteminin güvenliğini sağlamayı da ihmal etmediklerini belirttiler.

Artık bir grup araması başladıktan sonra dahi katılmak mümkün olacak. WhatsApp bu yeni özellikle birlikte grup aramalarına yüz yüze yapılan sohbetlerin doğallığını ve sıcaklığını getirdiğini düşünüyor.

En güzel sohbetlerin aslında hiç beklemediğimiz anlarda gerçekleştiğini hatırlatan WhatsApp yöneticileri artık arama başladıktan sonra dahil olabileceğimizi, arama devam ederken istediğimiz anda çıkıp yeniden girebileceğimizi müjdeledi.

Yeni oluşturulan arama bilgisi ekranında kimlerin davet edildiğini fakat katılmadığını görebileceğiz.

Bugünden itibaren katılıma açık aramaları kullanabilir ve bu deneyimden doyasıya yararlanabilirsiniz.

Sahne Medya ile günün gerisinde kalmamak için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Sahne Medya
Sahne Medya

26-07-2021 07:09:47

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?