Anasayfa Medya Haberler Linkedin Şirketleri Birbirleriyle Kapıştırmaya Hazırlanıyor

Linkedin Şirketleri Birbirleriyle Kapıştırmaya Hazırlanıyor

Linkedin Şirketleri Birbirleriyle Kapıştırmaya Hazırlanıyor

Profesyonel iş yaşantısında bulunanların sosyal medya mecrası Linkedin, yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor: Rakipler. Linkedin, geride kalmış küçük şirketleri sosyal mecralarda daha iyi bir noktaya getirebilmek için geliştirdiği Rakipler özelliği ile kullanıcı deneyimine katkı sağlamayı hedefliyor. Çalışma mantığı şirketlerin sayfalarını aynı sektördeki diğer şirketlerle kıyaslamak ve küçük ölçekli işletmelerin neler yapabileceği konusunda tavsiyeler vermek olan bu özellik heyecanla karşılandı. İşte dijital iş ortağınız Sahne Medya’nın sizler için hazırladığı haberin detayları.

Dünya genelinde en çok kullanılan profesyonel iş hayatı sosyal medyası diye tanımlayabileceğimiz Linkedin, bireysel kullanıcıların ve işletmelerin işine yarayacağa benzeyen yeni bir özellikle gündeme geldi. Rakipler özelliği sayesinde şirketler kendilerini rekabet içerisinde oldukları diğer işletmelerle kıyaslayabilecek, yeri geldiğinde neyi farklı yaptıklarını analiz edebilecek ve eksikliklerini gidermek için fikirler edinebilecekler.

Rakipler özelliğinin birinci kriteri sayfa kalitesi. Sayfanın nasıl yönetildiğini, takipçiler, etkileşimler ve paylaşımların ne durumda olduğunu analiz eden sistem aynı zamanda sayfanın nasıl yönetilmesi gerektiğine dair de ipuçları verecek.

Linkedin’in Yeni Rakipler Özelliği Bu Şekilde Görünüyor

Sosyal medya uzmanları yakın zamanda kişisel verileri çaldırmasıyla gündeme gelen Linkedin’in bu yeni özellikle birlikte iş dünyasında yeni ve etkili bir rüzgâr yaratabileceği görüşünde. İşinde iyi olan insanların ve kurumların keşfedilip daha iyi noktalara gelmesine yardımcı olması beklenen Rakipler özelliğinin oluşturduğu rekabet ortamı, yakın gelecekte dijital dünyayı aşıp gerçek yaşama da sirayet edebilir gibi görünüyor.

Siz de Linkedin reklamlarını kullanarak profesyonel iş hayatında bilinirliğinizi arttırmak isterseniz Sahne Medya’nın Profesyonel Linkedin Reklamları hizmeti ile tanışabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

25-09-2021 12:00:40

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?