Anasayfa Medya Haberler Apple İşletim Sistemlerinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor

Apple İşletim Sistemlerinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor

Apple İşletim Sistemlerinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor

Apple şirketi yeni nesil işletim sistemleriyle kullanıcılarının karşısına çıkmadan evvel önemli bir aşamaya ulaştı. Web Tasarım, SEO, Sosyal Medya Reklamları ve Google Ads reklamları gibi çok sayıda alanda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, editörlerinin hazırladığı haberlerle sizler için teknoloji dünyasının nabzını tutmaya da devam ediyor. İşte Apple’ın yeni nesil işletim sistemlerinde geldiği yeni aşama…

Apple ürünlerinin belki de en mükemmel kısmı kullandığı yazılımlardır. Şirket hem yazılık ekosistemini koruyor hem de işletim sistemlerini hızla geliştiriyor. Apple’ın bu politikası watchOS, tvOS ve iPadOS yeni bir geliştirilme aşamasına geçti.

iPadOS 15, tvOS 15 ve watchOS 8’de Beta 3 Aşaması

Yakın zamanda, tahminen son baharda kullanmaya başlayacağımız işletim sistemleri üçüncü beta aşamasında. Beta süreci kullanıcılardan çok geliştiriciler için önemli. Kullanıcılar için çoğu zaman beta sürümler kötü deneyimler yaşatır. Geliştiriciler ise beta sürümlerinden çok şey öğrenirler.

Yeni beta sürümü Apple Developer Center üzerinden indirilebiliyor. Bir önceki aşama olan beta 2 Haziran ayının sonunda hayatımıza girmişti. Son versiyonların ise sonbahar aylarında Apple kullanıcılarıyla tanışması bekleniyor. Bu yüzden ancak uygulama geliştirme süreçlerine meraklı bir kullanıcıysanız beta 3 versiyonu edinebilirsiniz.

Eğer siz de bu güncellemeyi yüklemek istiyorsanız Developer Center’da yer alan adımları takip ederek beta programına kayıt yaptırabilir ve bu sürecin bir parçası olabilirsiniz. Bu sayede yenilikleri en erken deneme şansı bulan azınlığın bir parçası olabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

15-07-2021 13:31:05

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?