Anasayfa Medya Haberler En İyi Ön Kamera Hangi Telefonda?

En İyi Ön Kamera Hangi Telefonda?

En İyi Ön Kamera Hangi Telefonda?

Teknoloji her gün bir parça daha ilerliyor ve ürünler ihtiyaçlarımıza göre yeniden şekilleniyor. Mesela telefonlarımız… Günümüzde birçok işimizi bilgisayarlarımıza hiç ihtiyaç duymadan telefonlarımızdan halledebileceğimiz kadar gelişti. Çeşitli donanımlar kazanmaya devam eden telefonlarımız, fotoğraf makineleri ve video kameraların bile yerini almaya başladı. Bu gelişim akıl almaz bir hızda gerçekleşti.

Mesela Samsung ilk kameralı telefonunu 2000 yılında üretti ve kamera 0,35 Megapikseldi. İşin ilginç taraflarından biri de çekilen fotoğrafların telefondan görüntülenemiyordu. Günümüzde 108 Megapiksel kameraya sahip telefonlar satışta. Yani telefon kameraları sürekli olarak çağ atlıyor diyebiliriz.

Fotoğraf çekme alışkanlıklarımız da yıllar içerisinde hızla değişti. Telefonlar ön kameralara da yer vermeye başladıktan sonra kendi fotoğraf ve videolarımızı çekmek daha çok tercih ettiğimiz bir davranış haline geldi. Selfie kameraları olarak da adlandırılan bu özellik artık telefon tercih ederken en çok önem verdiğimiz kriterlerden biri haline geldi.

Sahne Medya editörleri sizler için 2021 yılı itibariyle en iyi ön kameraya sahip telefonların listesini hazırladı. Huawei Mate 40 Pro’nun zirvede yer aldığı listede bakalım başka hangi modeller mevcut…

  1. Huawei Mate 40 Pro
  2. Huawei P40 Pro
  3. Asus ZenFone 7 Pro
  4. Huawei nova 6 5G
  5. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos)
  6. Samsung Galaxy Note20 (Exynos)
  7. Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G (Exynos)
  8. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (Exynos)
  9. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (Snapdragon)
  10. Samsung Galaxy Note 10+ 5G (Exynos)
Sahne Medya
Sahne Medya

09-07-2021 15:21:05

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?