Anasayfa Medya Haberler Google’dan Mağazaya Gitmeden ‘Kıyafet’ Beğenme Fırsatı!

Google’dan Mağazaya Gitmeden ‘Kıyafet’ Beğenme Fırsatı!

Google’dan Mağazaya Gitmeden ‘Kıyafet’ Beğenme Fırsatı!

Google’nin yapay zekâya dayalı yeni teknolojisi “e-ticarette” çığır açacak. Kullanıcıların büyük bir heyecanla karşıladığı yeni özellik sayesinde mağazaya gidip kıyafet deneme çilesi son bulacak. Üretken yapay zekâ teknolojisini kullanarak tasarladığı son ‘sanal deneme’ özelliğini kamuoyu ile paylaşan Google, yaşamı kolaylaştıran ve zaman kazandıran bir yeniliğe daha imza atıyor.  

Artık tüketiciler mağazadan bir kıyafeti satın almadan önce yapay zekâ ile inceleme fırsatı bulacak. Bir kıyafetin değişik vücut yapılarında nasıl göründüğünü görsel hale dönüştüren Google, takipçilerine alışveriş esnasında farklı modeller sunacak.

E-Ticarette Yeni Bir Sayfa

Google’ın yeni yapay zekâ aracı, e-ticaret dünyasında yeni bir sayfa açacak. Yapay zekâ destekli sohbet botları ve görüntü oluşturma araçlarıyla mağazaya gitme zahmetine katlanmadan kıyafetin vücutta nasıl duracağı görselleştirilecek. Ayrıca kıyafetin değişik pozisyonlarda nasıl durduğu, katlanma biçimi veya kırışıklıkları gibi detayları da gösterilecek.

Birden Fazla Kıyafet Deneyimi

Google, sanal kıyafet deneyimi hamlesi için birden fazla kıyafet kalıplarını, cilt seçeneklerini, vücut tiplerini ve etnik kökenlerini analiz etti. Google bu merak uyandıran söz konusu hizmetinde ilk olarak popüler markaların kadın kıyafetlerine odaklanacak. Erkek kıyafetlerinde ise öncelikle gömleklerde başlayacak. Araç kapasitesi zaman geçtikçe daha da iyileştirilecek. Farklı vücut tipleriyle zenginleştirilecek. Ayrıca denenen ürün internet üzerindeki diğer e-ticaret platformlarında araştırılacak. Böylece diğer satıcılardaki alternatif stiller karşılaştırılacak. Üretken yapay zekayı e-ticarete entegre eden Google’ın önümüzdeki dönemde hangi gelişmelere yelken açacağını kestirmek zor!...

Sahne Medya
Sahne Medya

17-06-2023 14:19:31

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?