Anasayfa Medya Haberler Instagram’da Kalıcı Olarak Hesap Silinebilecek!

Instagram’da Kalıcı Olarak Hesap Silinebilecek!

Instagram’da Kalıcı Olarak Hesap Silinebilecek!

Instagram, iOS uygulamasına getirdiği bir özellik sayesinde kullanıcıların uygulama üzerinden kalıcı olarak hesaplarını silebileceklerini açıkladı. Dijital reklam ajansı Sahne Medya, sizler için derledi…

Sosyal medya devi Instagram’dan yapılan açıklamaya göre; Instagram uygulaması üzerinden kullanıcılar hesaplarını kalıcı olarak silebilecek.

Silme işlemi, uygulamada bulunan ‘Profil’ sekmesindeki ‘Hesap’ ayarları üzerinden yapılabilecek. Instagram tarafından hesaplarını silen kullanıcılara 30 gün süre tanınacak. Bu süre içerisinde kullanıcılar, fikirlerini değiştirirlerse hesaplarını yeniden açabilecek. Açmadıkları takdirde ise 30 gün sonunda hesap, kalıcı olarak silinecek.

Kararın, yeni App Store kurallarının yayınlamasının ardından alındığı vurgulandı. Apple Store’un yeni güncellemesiyle uygulama üzerinden kaydolmaya izin veren platformların hesap silmeye de izin vermesini zorunlu hale getirilmişti.

Ayrıca Instagram Reels konusunda da harekete geçti. Instagram'daki yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar; paylaştıkları fotoğraf, video ya da Reels içeriklerini profillerinin başına sabitleyebilecek. Son güncellemeyle Reels videolarının süresi de uzatıldı. Şirket tüm videoların Reels’e çevrilebileceğinin sinyallerini de verdi.

 

Sahne Medya
Sahne Medya

06-07-2022 15:30:23

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?