Anasayfa Medya Haberler Instagram, Kimlik Doğrulamada WhatsAp’ı Seçenek Olarak Sunacak

Instagram, Kimlik Doğrulamada WhatsAp’ı Seçenek Olarak Sunacak

Instagram, Kimlik Doğrulamada WhatsAp’ı Seçenek Olarak Sunacak

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, iki faktörlü kimlik doğrulama için yeni bir seçenek üzerinde çalışıyor. Halen doğrulama kodları için kısa mesaj, giriş istekleri ve yedek kod seçeneklerini kullanan Instagram kodları WhatsApp’tan da göndermenin çalışmalarını yapıyor. WhatsApp aktifleştirilmesi durumunda telefona erişiminiz olmasa da doğrulama koduna buradan ulaşılabilecek.

Telefona Erişim Olmadığında Kolaylık Sunacak

Instagram’ın bu yeniliğini ise sosyal medya uygulamaları ile ilgili yenilikleri önceden duyurması ile bilinen Alessandro Paluzzi duyurdu. Instagram'ın kimlik doğrulama kodlarını WhatsApp'tan göndermeyi test ettiğini ekran görüntüleri ile paylaşan Paluzzi,  bunun telefona erişim olmadığı zamanlarda kolaylık sunacağını dile getirdi.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre bu özelliğin kullanılabilmesi için ilk olarak SMS doğrulamasının etkinleştirilmesi gerekiyor. Yakında WhatsApp çoklu cihaz desteğinin uygulamaya konulacağı düşünüldüğünde, söz konusu özelliğin ana cihaza erişimin olmadığı durumlarda iyi bir alternatif olacağı ifade ediliyor.

Sahne Medya olarak sosyal medya uygulamaları hakkındaki son dakika haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. Adana’da dijital reklamcılık ve sosyal medya uygulamaları konusunda uzman olan Sahne Medya’nın SEO’ya uygun sosyal medya hesabı yönetimi hizmetlerini https://www.sahnemedya.com/sosyal-medya-yonetimi, ürün ve hizmetlerinizin Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Tiktok gibi sosyal medya uygulamalarında profesyonel reklam hizmetini de https://www.sahnemedya.com/ linki üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

24-05-2021 14:20:23

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?