Anasayfa Medya Haberler Facebook’tan Podcast Hamlesi

Facebook’tan Podcast Hamlesi

Facebook’tan Podcast Hamlesi

Podcast Yayınları Facebook Üstünden Dinlenebilecek!

Facebook kullanıcıları artık profillerine podcastlerini ekleyerek takipçilerine dinletebilecek, arkadaşlarıyla paylaşabilecek ve beğendikleri podcastleri Facebook üzerinden takip edebilecek. Web tasarım, sosyal medya reklamları, SEO danışmanlığı gibi hizmetlerin yanında editörlerinin hazırladığı haberlerle dijital dünyada gözünüz kulağınız olan Sahne Medya, bugün de Facebook’un Podcast hamlesiyle karşısınızda.

Son yıllarda podcast yayıncılığının popülaritesi giderek arttı. Bunun yanında Clubhouse ve Twitter’ın sohbet odaları gibi ses temelli yayınlar her geçen gün önemini arttırmaya başladı. Hemen hemen her platform da bu dönüşüme uyum sağlayabilmek adına yenilikler getirmeye çalışıyorlar. Son olarak bu kervana Facebook da katıldı.

Eski yıllardaki popülerliği azalmaya başlasa da Facebook halen daha bir sosyal medya devi. Clubhouse benzeri bir yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanan Facebook, canlı sohbet odaları oluşturuyor. Önce test aşamasından geçecek ve ardından milyonlarca Facebook kullanıcısına açılacak bu yeniliğin yanı sıra Facebook’un işitsel medya anlamında ikinci büyük hamlesi de podcast yayınlarını bünyesine almak olacak.

Yükleme Yapmanıza veya Bağlantı Paylaşmanıza Gerek Olmayacak

Yeni podcast özelliği sayesinde yayıncılara podcastlerinin RSS feedlerini bir defa Facebook’a bağladıktan sonra her yeni bölüm doğrudan Facebook’a yüklenmiş olacak. Bu şekilde takipçiler yeni bölümleri Facebook üzerinden kolayca takip edebilecekler. Üstelik Facebook’tan bu yayınları kaldırmak da yayıncının insiyatifine bağlı olacak.

Yayıncılar eğer isterse takipçiler podcastten diledikleri kısımları yer aldığı bir dakikadan kısa süreli mini klipler de oluşturabilecek.

Facebook, Podcast yeniliğini ilk aşamada yalnızca kendisinin seçtiği bazı yayıncılara sunacak. Ardından 22 Haziran tarihi itibariyle bu özellik herkes için kullanılabilir hale gelecek. Kısa sürmesi beklenen bir test aşamasının ardından bu yeniliğin bütün kullanıcıları mutlu etmesi bekleniyor. 

Sosyal Medya Reklamlarında Bir Marka: Sahne Medya!

Dijital platformlar her geçen gün kendilerini yeniliyor ve gelişiyorlar. Siz de işletme olarak zamanın gerisinde kalmak istemiyor, çağı yakalayıp müşteri kitlenizi genişletmek, satışlarınızı katlamak ve markanızı yükseltmek istiyorsanız Sahne Medya’nın sosyal medya reklam hizmetleriyle tanışmakta geç kalmayın. Facebook, Instagram, Youtube, TikTok ve benzeri platformlarda harcadığınız her kuruşun amacına ulaştığından emin olduğunuz bir reklam kampanyası yürütmek için aşağıdaki linklerden bilgi alıp, Sahne Medya ile iletişime geçebilirsiniz…

Sahne Medya
Sahne Medya

21-06-2021 06:11:13

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?