Anasayfa Medya Haberler Instagram’ın Yeni Özelliği Herkese Açıldı!

Instagram’ın Yeni Özelliği Herkese Açıldı!

Instagram’ın Yeni Özelliği Herkese Açıldı!

Instagram, “hesap durumu” özelliği ile hesabınıza kapatılmaya karşı koruma sağlıyor ve her türlü hesap sorununa karşı kullanıcıları bilgilendiriyor. Sahne Medya, yeni özelliğin detaylarını sizler için  derledi …

Instagram, yeni özelliğini tüm kullanıcılar için aktif hale getirdiğin duyurdu. “Hesap durumu” özelliği daha önce yalnızca sınırlı sayıda kullanıcıya sunulurken, şu an tüm kullanıcılara açık.

Güncellemelerle kullanımı daha etkili hale getirmeyi amaçlayan Instagram, kullanıcılara yeni güncellemeler sağlıyor. Son güncellemeyle birlikte hesabı kapatılmak üzere olan veya herhangi bir risk altında olan kullanıcıları uyaracak.

Hesap durumu, kullanıcıların paylaştığı yorum, gönderiler ve hikayelerin “topluluk kurallarına aykırı” olmaları gerekçesiyle kaldırılıp kaldırılmadığını ve bunun hesabın kaldırılmasıyla sonuçlanma ihtimali olup olmadığını görmenin yollarından biri olacak. Yani “topluluk kuralları ihlali” gerekçesiyle kullanıcının hesabı kaldırılırsa Instagram’dan kişiye bildirim gelecek. Kaldırma işlemi de “hesap durumu” ekranından kontrol edilebilecek. Ayrıca kullanıcılar, topluluk kurallarına aykırı bir durum olmadığını düşünüyorsa değerlendirme isteğinde bulunabilecek.

Sahne Medya
Sahne Medya

22-12-2022 09:26:53

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?