Anasayfa Medya Haberler Instagram’dan DM İçin Yeni Özellikler

Instagram’dan DM İçin Yeni Özellikler

Instagram’dan DM İçin Yeni Özellikler

Sosyal paylaşım uygulaması Instagram, uygulama üzerinden mesajlaşmaları daha efektif hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla geçtiğimiz günlerde yeni özelliklerini duyuran Instagram, DM’leri iyileştirmek için hızlı yanıtlar, grup anketleri ve 30 saniyelik şarkı önizlemeleri gibi özellikleri yayına aldı. Dijital Reklam Ajansı Sahne Medya sizler için derledi…

İşte Instagram’a yeni gelen özellikler:

Hızlı Yanıtlar: Instagram’da gezinirken biri size DM gönderdiğinde artık mesaj alanına gitmeyebilirsiniz. Çünkü gezinirken gelen bildirimi aşağı kaydırıp mesajı yanıtlamanız mümkün hale geldi. Şuan için yalnızca metin yanıtlarını destekleyen bu özellik fotoğraf ve video ile yanıtları kapsamıyor. Medya ile yanıt vermek için Gelen Kutusuna gitmek lazım.

DM Kısayolları: Artık arkadaşlarınızla daha seri bir şekilde mesajlaşabileceksiniz. Bunun için bir gönderideki paylaş düğmesini basılı tuttuğunuzda, en popüler arkadaşlarınızdan bazılarını gösteren bir pencere açılacak. Arkadaşınızın penceresine dokunduğunuzda gönderiniz arkadaşınızın Gelen Kutusuna düşmüş olacak.

Çevrimiçi Durum Çubuğu: Artık çevrimiçi arkadaşlarınızı da Gelen Kutusunda görebileceksiniz. Böylece arkadaşlarınıza en uygun zamanda cevap atabileceksiniz.

Şarkı Önizlemeleri: Artık DM’den arkadaşınıza 30 saniyelik bir şarkı önizlemesi gönderebileceksiniz. Böylece arkadaşlarınızla daha pratik bir şekilde müzikler paylaşabilecekseniz.

Lo-fi Sohbet Teması: Lo-fi, DM'ler için yeni bir sohbet teması olarak karşımıza çıktı. Bu temayı kullanarak daha konforlu bir sohbet yapabileceksiniz.

Grup Anketleri: Instagram, grup DM'lerine de anket özelliği getirdi. Böylece artık arkadaşlarınızın bir konuda fikirlerini merak ettiğinizde anket açarak tutumlarını öğrenebileceksiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

04-04-2022 12:06:16

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?