Anasayfa Medya Haberler WhatsApp İnternetsiz De Kullanılabilecek

WhatsApp İnternetsiz De Kullanılabilecek

WhatsApp İnternetsiz De Kullanılabilecek

En popüler mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp’ın internetsiz de kullanılabilecek olması heyecan yarattı. Sizin için teknolojinin ve dijital dünyanın nabzını tutan Sahne Medya editörlerinin hazırladığı haberi detayları şu şekilde: 
Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp’ın yeni Android beta güncellemesinde en çok merak edilen özellik çoklu cihaz özelliği oldu. Bu yeni versiyonda ana cihaz internete bağlı olmasa dahi diğer cihazlardan WhatsApp kullanmak mümkün olacak. 
WhatsApp’ın Android beta güncellemesi ile birlikte uygulama, sürümünü 2.21.14.1’e yükseltti ve uzun bir süredir konuşulan çoklu cihaz özelliği ile ilgili sürpriz bir gelişmeyi ortaya çıkardı. 
Özellik şimdilik kodlarla gizleniyor olsa da çok yakın bir gelecekte çoklu cihaz özelliğinin kullanıcılara sunulacağı düşünülüyor.
WhatssApp’ın kodlarını inceleyen WABetaInfo’nun yaptığı paylaşımda geliştiricilerin yeni nesil çoklu cihaz özelliğini bir süre beta kapsamında tutmaya kararlı olduğu gözüküyor. Kullanıcılarla birlikte yürütülecek olan beta sürecinin nihayetinde tüm kullanıcılar bu özelliği özgürce kullanabilecekler. 

 

İnternetsiz WhatsApp Nasıl Mümkün Olacak?

Mevcut koşullar içerisinde WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği hesabın bağlandığı ana cihazın internete bağlı olması halinde kullanılabiliyor. Yeni nesil çoklu cihaz özelliğinde ise WhatsApp ana cihazdan bağımsız şekilde çalışabilecek. Bu da WhatsApp kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu şekilde bir kullanıcı ana hesabına bağlayabildiği diğer cihazları, diğerlerinden bağımız şekilde kullanabilecekler. 
Dijital dünyada olup bitenlerden haberdar olabilmek için Sahne Medya’nın blog sayfasını takip etmeyi unutmayın.

 

Sahne Medya
Sahne Medya

01-07-2021 14:26:32

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?