Anasayfa Medya Haberler WhatsApp, Kullanıcılarını Rahatsız Edenleri Dava Edecek!

WhatsApp, Kullanıcılarını Rahatsız Edenleri Dava Edecek!

WhatsApp, Kullanıcılarını Rahatsız Edenleri Dava Edecek!

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, kullanıcılarının yasal haklarını korumak için harekete geçti. 1,5 milyar kullanıcısı olan WhatsApp, kullanıcılardaki memnuniyet düzeyini artırmak ve rahatsızlıklarının önüne geçebilmek için dava açmaya hazırlanıyor. Firmadan yapılan açıklamada, otomatik mesaj atılması ve diğer kullanıcıların rahatsız edilmesi gibi durumlarda sorumlu kişilere dava açılacak. Uygulanacak bu yasal yaptırımlarla kullanıcılardaki memnuniyet düzeyi artırılacak.

Öte yandan her ne kadar en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olsa da WhatsApp’ın bilinmeyen özellikleri de mevcut. Bunların en başta gelenlerinden bazıları ise emoji taraması, veri indirme ve aradığını bul özelliği. Emoji taraması özelliği sayesinde "Auto Correct"i açık olan kullanıcılar, kelime aratarak binlerce emoji arasından doğru emojiyi bulabilme imkânına sahip.

Kotasını dert edinen kullanıcıları da unutmayan WhatsApp, otomatik veri indirme konusunda yaşanan sıkıntıları da gideriyor. Uygulamanın Ayarlar bölümündeki "Veri Kullanımı" hanesine tıklanması durumunda karşımıza gelen "Medyanın otomatik indirilmesi" ayarlarını değiştirerek WiFi kullanmadığınız takdirde verilerin otomatik indirilmesini iptal edebilmek mümkün. WhatsApp’ta en çok bilinmeyen özelliklerden biri de ‘Aradığını bul’ özelliği. Bu özellik sayesinde önemli bir mesajı yıldızla işaretleyerek favorilerinize kaydettiğinizde hem mesajlaştığınız kişinin bundan haberi olmayacak hem de yüzlerce mesaj arasında o mesajı tek tuşla bulabilme şansını elde edeceksiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?