Anasayfa Medya Haberler Google'da Sayfa Sayfa Gezmeye Son!

Google'da Sayfa Sayfa Gezmeye Son!

Google'da Sayfa Sayfa Gezmeye Son!

Google, artık arama sonuçlarını sayfa sayfa listelemeyecek. Tüm arama sonuçları ‘sonsuz kaydırma’ özelliğiyle tek bir sayfada bulunabilecek.

Google’ın masaüstü sürümünde herhangi bir arama yaptığınızda sonuçlar tek bir sayfada gözükmek yerine sıralı sayfalarda bulunuyor ve bu sayfalar arasındaki geçiş sayfa numarasına tıklanarak yapılıyordu. Ancak Google, arama sonuçlarında büyük bir değişikliğe gitti. Google, mobil sürümdeki ‘sonsuz kaydırma’ özelliğinin masaüstü sürümünde de sunulacağını açıkladı. ‘Sonsuz kaydırma’ özelliği sayesinde Google’da yaptığınız arama sonuçlarında sayfa sayfa dolaşmanıza gerek kalmayacak ve normalde 6 sayfayı kaplayan sonuçlar, tek sayfada olacak. Bu sonuçların sonuna gelindiğinde de ‘daha fazla’ seçeneği ile yine aynı sayfa içinde farklı arama sonuçları listelenecek.

Yeni özellik, kullanıcılar kadar içerik üreticileri için de yararlı olacak. Bu sayede Google’da ilk sayfada çıkmak için harcanan çaba, kısmen son bulacak. Sonuçların tek sayfada listelenmesi sayesinde daha fazla internet sitesine ulaşılabilecek. Ancak üst sıralarda çıkma mücadelesi devam edecek.

Sahne Medya
Sahne Medya

10-12-2022 14:18:42

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?