Anasayfa Medya Haberler Eski Tweetlerinizi Temizlemenin Zamanın Geldi!

Eski Tweetlerinizi Temizlemenin Zamanın Geldi!

Eski Tweetlerinizi Temizlemenin Zamanın Geldi!

Twitter’dan Geçmiş Tweetleri Bulmak İçin Yeni Bir Özellik

Twitter, IOS uygulamalarına eklediği yeni özellik sayesinde geçmişte paylaşılan tweetleri tekrar bulmayı daha kolay hale getiriyor. Geride bıraktığımız aylarda ardı ardına yeni özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkan Sosyal Medya Platformu Twitter, şimdi de yeni bir arama motoru ile eskiden yapılmış paylaşımları yeniden gün yüzüne çıkarmayı kolaylaştırmayı hedefliyor. Twitter Reklamları da dahil olmak üzere sosyal medya reklamlarında en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörleri sizler için hazırladı. İşte Twitter’ın yenilikleri…

Modern zamanların belki de en büyük fikir paylaşım ve tartışma mecrası Twitter, kullanıcıların profillerine yeni bir özellik ekledi. Bu sayede eski tweetleri bulmak hiç olmadığı kadar kolay hale geliyor. Geçtiğimiz süreçte sadece sınırlı sayıdaki profile eklenen bu özellik, test aşamasını başarıyla tamamladı ve artık tüm kullanıcıların hizmetinde. Fakat XDA’nın sağladığı bilgilere göre şimdilik yalnızca İOS cihazlarında kullanılabiliyor.

Twitter’ın duyurduğu bu yeni özellik esasında o kadar da yeni sayılmaz. Halihazırda Twitter kullanıcıları belirli bir profilin geçmişte yaptığı paylaşımları arama çubuğuna kullanıcı adı veya arama terimi yazarak görebiliyorlardı. Ancak şuan sadece İOS cihaz kullananların erişebildiği bu özellik direkt olarak profiller üzerinden bu işlemi yapabilmemizi mümkün kılıyor. Peki bu özelliğe nasıl ulaşabiliriz, gelin birlikte bakalım.

Eski Paylaşımları Kullanıcı Profilleri Üzerinden Görüntüleyebileceksiniz

İOS kullanıcıları, eski paylaşımlarını görmek istedikleri profilin sağ üst kısmında yer alan arama çubuğuna bastıkları zaman yeni bir arama sekmesi ile karşılaşacaklar. Bu sekmede bulmayı hedeflediğiniz tweeti yazdığınızda kolayca bulabileceksiniz. Eğer tweetin içeriğindeki sözcükleri tam olarak hatırlamıyorsanız bile bir anahtar kelime kullandığınızda, bu kelimenin yer aldığı bütün tweetler sıralanıyor.

Bu sayede bulmak istediğiniz her türlü içeriğe kolayca ulaşabileceksiniz ve Twitter kütüphanesini pratik bir arşiv olarak kullanabileceksiniz. Tartıştığınız kişilerin eski defterlerini açarak argümanlarınızı sağlamlaştırabileceksiniz.

Twitter geçtiğimiz günlerde de Süper Takip özelliği ile İOS kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Premium üyelik satın alan kullanıcılar artık ekstra içerik görüntüleyebiliyorlar. Bunların haricinde Twitter Menüsünü Özelleştirme seçeneği de yakında kullanıma sunulacak. Facebook’un Metaverse’e dönüşmeye çalıştığı bu süreçte Twitter sürekli olarak kendisini güncellemeye devam edecek gibi görünüyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-11-2021 10:47:32

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?