Anasayfa Medya Haberler Siyasi Partilere ve Milletvekili Adaylarına Google ADS ve Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı

Siyasi Partilere ve Milletvekili Adaylarına Google ADS ve Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı

Siyasi Partilere ve Milletvekili Adaylarına Google ADS ve Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı

Ülkemiz tarihsel öneme sahip bir seçim sürecine hazırlanırken, tüm siyasi partiler ve ülkenin geleceğinde rol oynamak isteyen milletvekili aday adayları; etkili bir kampanya yapmak, söylemlerini, iddialarını ve mesajlarını geniş halk kitlelerine ulaştırmak için çalışmalar yürütüyor. Geçmiş yıllarda bunu başarmanın geleneksel yolu mitingler, halk buluşmaları, mahalle – esnaf – köy ziyaretleri ve şehrin her yanını donatan afişlerdi. Ancak günümüzde bırakın her eve girmeyi, yediden yetmişe her zihne girmenizi mümkün kılacak etkili kampanya araçları mevcut. Bunların başında da Google Ads reklamları ve sosyal medya reklamları geliyor.

Dijital CV’nizin ve görünümünüzün en az siyasi ve mesleki kariyeriniz kadar etkili olduğu günümüz dünyasında Google Ads reklamlarını ve Sosyal Medya hesaplarını doğru yönetmek, yarışa rakiplerinizin birkaç adım önünde başlamanız anlamına geliyor. Ve dijital görünümünüz, itibarınız amatör veya gönüllülere teslim edilemeyecek kadar önemli bir konu. Bu noktada profesyonel destek almak ise artık bir tercihten öte zorunluluk haline gelmiş durumda. Uzun yıllardır çok sayıda yerel, bölgesel ve ulusal çapta kampanya yürütmüş ve hepsinde başarılı olmuş olan Sahne Medya, seçim sürecinde siyasi partilere ve milletvekili aday adaylarına hizmet sağlıyor. Mesajlarınızı hedef kitlenize en hızlı, en güçlü ve en doğru şekilde ulaştırmak istiyorsanız siz de Sahne Medya’nın profesyonel Google Ads reklamları, Sosyal Medya Reklamları, Afiş Tasarımı, fotoğraf ve tanıtım filmi çekimi hizmetleri ile tanışabilirsiniz.

Siyasi Partilere Özel Danışmanlık – Adana

Adana, çıkardığı milletvekili sayısı ve yüksek nüfusu ile önümüzdeki seçimlerde hem Cumhurbaşkanlığı hem de Parlamento seçimlerinde belirleyici rol oynamaya hazırlanıyor. Kozmopolit yapısı gereği ülkemizdeki her etnik ve sosyo-ekonomik grubun temsil edildiği Adana’da seçim kampanyası yapmaya hazırlanan her parti muhakkak çok yönlü bir iletişim stratejisi takip etmek zorunda. Genel Merkezin belirlediği seçim stratejisini yerel koşullara adapte edip en etkili kampanyayı yürütmek için hem örgütlü üyelere hem potansiyel seçmenlerine hem de kararsız kitlelere seslenecek güçlü söylemler geliştirmek zorunda. Bu konuda uzun yıllardır kitle iletişim stratejilerinde başarı ile hizmet veren, Google’ın partner ajansı olan Sahne Medya, profesyonel yazılımcıları, dijital pazarlama uzmanları, grafik tasarımcıları, yaratıcı metin yazarları, fotoğraf ve video editörleri, sosyal medya uzmanları ile seçim sürecinde ihtiyaç duyacağınız her hizmeti tek adreste bulmanızı sağlıyor.

Açık hava mecraları ile iddianızı tüm şehre yansıtabilir, sosyal medya reklamları ve Google Ads reklamları ile hedef kitlelerinize doğru strateji ile doğrudan ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin geleceğinde rol oynamak için, günün gerekliliklerine göre bir kampanya yürüterek fark yaratabilirsiniz.

Demokratik tercihlerin dinamik ve değişken olduğu, neredeyse her siyasal akımın halkta karşılık bulduğu Adana’da doğru kampanyaların etkili sonuçlar alabildiği geçmiş yıllardaki seçim pratiklerinde defalarca görüldü. Şimdi kitleleri etkileyerek başarıya ulaşma sırası sizde. Geç kalmadan Sahne Medya ve profesyonel hizmet yelpazesi ile tanışın, isminizi Türkiye’nin geleceğine yazdırın.

Milletvekili Aday Adayları ve Milletvekili Adaylarına Danışmanlık – Adana

Milletvekili olarak ülkemizin yarınlarında önemli rol oynamak istiyorsanız ilk olarak partinizden aday gösterilebilmek için bir yarışa girmeniz gerekiyor. Her ne kadar adayların kim olacağına veya hangi sırada yer alacağına genel merkezler karar veriyor olsa da yerel halk üzerinde karşılığı ve etkisi olan, partinin il örgütü tarafından sevilen ve desteklenen aday adaylarının şansının daha yüksek olduğu tartışılmaz bir gerçek. Bu noktada aday adaylığı yarışını kazanarak kendinize seçim listesinde iyi bir yer edinmek için kampanyanıza zaman kaybetmeden başlamanız gerekir. Aday adaylığı kampanyasının birkaç temel ayağı vardır. Bunlar;

  • Partili üyelere yönelik kampanya,
  • Seçim gölgesindeki tüm seçmenlere yönelik kampanya
  • Parti genel merkezine yönelik kampanyadır

İddianızı, seçimde yakalayabileceğiniz başarı potansiyelinizi ve seçim için gösterebileceğiniz gayreti tüm bu kitlelere gösterebilirseniz, örgütlü partililerinizin güvenini kazanır ve seçim sürecinde sizler için yoğun bir gayretle çalışmalarını sağlayabilirsiniz. Göstereceğiniz gayret ve çabalarla genel merkezinizin ilgili komisyonunu etkileyebilir ve listede kendinize iyi bir yer edinebilirsiniz. Aynı zamanda erkenden başladığınız etkili ve profesyonel kampanyanız sayesinde muhtemel seçmenlerinizin zihninde kalıcı, saygın ve umutlu bir yer edinirsiniz. Bu da aday adayı olduğunuz günden itibaren yarışa rakiplerinizin önünde başlamanızı sağlayacaktır. Sosyal Medya’da itibarlı bir imaj yaratmak, seçmenler tarafından ulaşılabilir olmak, her sosyo-ekonomik sınıfa, yaş grubuna, meslek sınıfına ve toplumsal katmana özel içeriklerle ve söylemlerle seslenmek sizi parlamentoya ve ülkemizin yarınlarına taşıyacak önemli adımlar olacaktır. İhtiyacınız olan;

  • Açık hava mecraları (Billboardlar vs.),
  • Fotoğraf çekimi,
  • Tanıtım filmi çekimi,
  • Sosyal medya yönetimi,
  • Sosyal medya reklamları,
  • Google Ads Reklamları,
  • AVM Reklamları,
  • TV ve Radyo programları,
  • Afiş tasarımı,
  • Promosyon ürün tasarım ve dağıtımları gibi çok sayıda hizmeti tek bir adresten almak için doğru seçim Sahne Medya… Sahne Medya büyük tecrübesi, geniş ve profesyonel personel kadrosuyla sizi tüm rakiplerinizin ilerisine taşımayı vaat ediyor. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için, fiyat almak için ve tanışmak için geç kalmadan bize ulaşabilirsiniz.

Milletvekili Adayları İçin Profesyonel Fotoğraf Çekimi – Adana 

Görseller, çoğu zaman sayfalar dolusu cümlelerin anlatamayacaklarını bir anda zihinlere kazıyacak kadar büyük etki gösterir. Fotoğrafların kendine özgü bir dili vardır ve bu dille anlatılan her şey zihnin bilinç dışında idrak edilir, kitlelerin davranışlarını şekillendirir. Siz de profesyonel fotoğraf çekimi hizmetimizle iddianızı, vizyonunuzu, hedeflerinizi, vaatlerinizi seçmenlerin kalplerine ve zihinlerine işleyebilirsiniz.

Sahne Medya, profesyonel çekim ekibi, ileri teknoloji ürünü ekipmanları ve uzman grafik tasarımcıları ile ihtiyacınız olan her şeyi size tek seferde sağlıyor. Nasıl göründüğünüzün bu kadar önemli olduğu bu çağda, görünümünüzü amatörlere teslim etmeyin. Hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Blog Yazısı ve Tanıtım Bülteni – Adana

Seçime giren parti ve ittifak sayısının fazlalığı seçmen üzerinde karar vermeyi zorlaştırıyor. Milletvekili seçimlerinde doğrudan kendi temsilcilerini seçecek olması, yereldeki adayların kimliğini, fikirlerini ve vizyonunu önemli hale getiriyor. Bu noktada seçmenlerinize, gönüllülerinize ve partililerinize seslenmenin geleneksel olarak en etkili yolu bültenler. Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı, kampanyanızın ilerleyişini, stratejinizi, söylem ve sloganlarınızı takipçilerinize ulaştırmanız ve kitleleri organize etmeniz için bültenler hazırlamanız gerekir. Geleneksel basılı bültenlerin yanı sıra günümüzde dijital olarak da bunu hazırlama ve yaygınlaştırma şansınız var. Profesyonel metin yazarlarımız tarafından hazırlanan ve sizin iletişim stratejilerinize göre şekillenen blog içerikleri, aday profilinizi merak eden herkes için tatmin edici bir cevap niteliğinde. Hazırlayacağımız bloglar dijital dünyada size güçlü ve parlak ayak izleri sağlıyor. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için profesyonel ajansınız Sahne Medya ile iletişime geçebilirsiniz.

Google Ads Reklamları - Adana

Google Türkiye’nin ve dünyanın en yaygın arama motoru olmasının çok ötesinde. Bugün satın aldığımız her teknolojik üründe doğal olarak yüklü şekilde karşımıza çıkan, web tarayıcısından e-posta servisine, drive depolama sisteminden fotoğraflar uygulamasına, playstore’undan Youtube’una kadar hayatımızın her anında bizimle olan bir olgu. Google Ads reklam kampanyaları ile tanıtım bütçenizden maksimum verimi almak, doğru hedef kitleye doğru söylemle ulaşmak mümkün. Peki ama nasıl?

Google Ads reklamları için ayırdığınız bütçe gösterim başına değil tıklama başına ücretlendirilir. Bu da bütçenizden bir para harcandıysa o paranın amacına ulaştığından emin olmanızı sağlar. Aynı şey Youtube reklamları için de geçerlidir. Ancak reklamınız sonuna kadar izlendiğinde veya reklamınıza tıklandığında para ödersiniz. Yani bütçenizden para çıktığında o paranın boşa gitmediğinden, amacına ulaştığından emin olursunuz. Ve eğer reklam içeriğini doğru kurgularsanız reklamı atlayana kadar geçen süreçte, reklamınızı izlemeyen kişilere bile isminizi ve söyleminizi iletmiş, para harcamadan bilinirliğinizi arttırmış olursunuz.

Bütün seçmenlere aynı slogan ve söylemlerle hitap etmek başarılı sonuçlar doğurmaz. Her yaş, cinsiyet, ekonomik, kültürel ve eğitim sınıfına yönelik farklı ve etkili söylemler geliştirmeniz gerekir. Farklı toplumsal katmanlara yönelik hazırladığınız slogan ve söylemleri tek kanaldan nasıl ulaştıracağınızı merak ediyorsanız sorunun cevabı Google Ads ve Sosyal Medya reklamlarıdır.

Çünkü bu dijital mecralar kişiselleştirilmiş reklam servisleri sağlar. Hedef kitlenizi doğru belirlemenize olanak verir. Bu sayede bütçenizden harcadığınız her kuruşun hedefine ulaştığından emin olabilirsiniz.

Sosyal Medya Danışmanlığı ise insanlara karşı kampanyanızın sesi olacak hamledir. Zira bir gönüllünüz, seçmeniniz, sempatizanınız veya muhalifiniz size bir şey söylemek istediğinde bunu sosyal medya hesaplarınız üzerinden yapacaktır. Bu durumda cevap alamaması, aldığı cevaptan tatmin olmayışı veya aldığı cevap yüzünden hayal kırıklığı yaşaması sadece o seçmeni değil onun etki alanındaki birçok seçmeni kaybetmenize neden olur.

Kampanyanızı ve emeklerinizi riske atmayın! Sahne Medya’nın profesyonel sosyal medya danışmanlığı hizmeti ile tanışın ve hedeflerinize güvenli adımlarla ilerleyin.

Açık Hava Reklam Danışmanlığı – Adana

Açık hava reklam mecraları, billboardlar tüm şehre aynı anda, her saniye seslenmenin geleneksel olarak en etkili yoludur. Şehrin en işlek ve en ihtişamlı lokasyonlarında yer alacak bir açık hava reklamı zihinlere sizin büyük ve iddialı bir konumunuz olduğunu fısıldayacaktır. Şehirler ne kadar büyük olursa olsun orada yaşayan milyonlarca insanın kesiştiği noktalar vardır. Bu noktalara yerleştirilen Açıkhava reklamları sayesinde milyonlarca insana her gün seslenmek mümkün… Sahne Medya sizin için en uygun maliyetli satın alma işlemini gerçekleştiriyor, grafik tasarımcılarının ve usta matbaacılarının elinde harika açık hava reklam içerikleri üretmenizi sağlıyor. Zihinlere ve kalplere kazınmanın yolu Sahne Medya’dan geçiyor.

AVM Reklam Danışmanlığı – Adana

Alışveriş Merkezleri haftanın her günü ve günün her saati yaşayan canlı mekânlardır. Yapısı gereği en üst gelir grubundan en alt gelir grubuna kadar her sosyal kesimden insanı rastlantısal olarak bir araya getirir, bir kere gelindiğinde uzun saatler boyunca zaman geçirilir. Üstelik para harcamak, alışveriş yapmak üzerine kurgulanmış yapısından ötürü politik ve yönetimsel tercihlerini sürekli hatırlatan binalardır. Böyle bir noktada yer alan reklam alanlarında boy göstermek, en büyük ve saygın markaların arasında yer almak sizin iddianızı ve insanların zihnindeki imajınızı da yukarı çekecek bir hamle olacaktır.

Sahne Medya, AVM reklamları konusunda sizin için en uygun maliyetli satın alma işlemini gerçekleştirerek şehrin en gözde ve canlı AVM’lerinde tüm şehre karşı vizyonunuzu, kimliğinizi ve amaçlarınızı anlatacak reklam içerikleri üretmenize imkân sağlıyor.

Siz de seçim bütçenizi en verimli şekilde kullanmak, amaçlarınızı ve mesajlarınızı seçmenlere en doğru şekilde anlatıp, Türkiye’nin yarınlarında önemli bir yer edinmek istiyorsanız Sahne Medya ile tanışmakta acele edin. 

 

Sahne Medya
Sahne Medya

17-03-2023 14:45:38

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?