Anasayfa Medya Haberler Google Arama Motoru Optimizasyonu SEO

Google Arama Motoru Optimizasyonu SEO

Google Arama Motoru Optimizasyonu SEO

Google’ın kullanıcılarına en iyi hizmeti verebilmek için kullandığı SEO algoritması her geçen gün daha çok karşımıza çıkmaya başladı. Öyle ki iş yaşantısının her geçen gün dijitalleşmesi ile birlikte SEO optimizasyonu yapmak, küçük veya büyük ölçekli işletmeler için fark etmeksizin bir tercih değil zorunluluk haline geldi. Sahne Medya Adana SEO, Kayseri SEO, Mersin SEO, Hatay SEO, İstanbul SEO ve Konya SEO denilince akla gelen ilk isim. Çok sayıda başarılı SEO optimizasyonuna imza atan ve müşterileri için profesyonel SEO uyumlu içerik üreticiliği hizmet veren Sahne Medya, ‘SEO Nedir ve Neden Önemlidir?’ sorularına sizler için cevap veriyor.

SEO Nedir ve Neden Bu Kadar Önemlidir?

Rekabetin yoğun ve acımasız şekilde yaşandığı dijital dünyada rakiplerinin önünde olmak isteyen kurumlar, işletmeler, web siteleri ve hatta bireysel çalışan profesyoneller SEO çalışmaları ile daha güçlü ve bilinir bir marka olma çabasındalar. Siz de sitenizi Google’ın SEO kriterlerine göre optimize ederek daha çok ziyaretçi çekebilir ve bu ziyaretçilerinizi müşteriye dönüştürebilirsiniz. Her şeyi kuralına göre yaparsanız arama sonuçlarında en üst basamağa kadar tırmanabilirsiniz.

Elbette ki SEO çok fazla şeyi aynı anda kusursuz yapmayı gerektiren bir çalışmadır. Bu noktada geçmişte çok sayıda başarılı çalışmaya imza atmış, kadrosunda yazılımcılar, bilgisayar mühendisleri, dijital pazarlama uzmanları, metin yazarları ve görsel içerik editörleri barındıran Sahne Medya gibi profesyonel bir ajansla çalışmak sizi hedeflediğiniz noktaya çok daha çabuk ulaştırabilir.

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Nasıl Yapılır?

Düzenli biçimde ve sürekli yürütülen SEO çalışmaları ile web sitenizi hiçbir ücret ödemeden arama sonuçlarında zirveye taşımanız mümkün. Bu hem organik ziyaretçilerinizi arttırır hem de marka imajınızı ve bilinirliğinizi maksimize eder.

Bu çalışmalarda ilk adım SEO ile uyumlu bir ara yüze sahip olmaktır. Kullanıcılara hitap eden ve hızlı açılan bir ara yüz kullanıcıları mutlu eder. Mutlu kullanıcılar da Google’ı mutlu eder. Sonuç olarak Google da sizi daha üst sıralara taşıyarak ödüllendirir.

SEO çalışmalarını site içi ve site dışı olarak iki ana grupta inceleyebiliriz. Site içi SEO web sitenizin yazılım ve tasarım özellikleri ile sitede yer alan yazılı ve görsel içerikleri kapsar. Son derece geniş bir çalışma alanıdır.

Site dışı SEO ise özetle başka web sitelerinin paylaştıkları linklerle sizin sitenizi işaret etmesidir. Sosyal medyada, bloglarda, haber sitelerinde ve diğer web sitelerinde sitenize yönelik ne kadar çok link verilirse bu sitenizin Google nazarındaki itibarını arttıracaktır.

İçerik Pazarlaması: Doğru Hedef Kitleye Giden Yol

Web sitelerinin kalitesi ve kullanışlılığının en önemli ölçütlerinden biri de içinde bulunan yazılı ve görsel içeriklerin kalitesidir. Eğer tatmin edici, okuması keyifli ve başlığın vaat ettiği şeyi karşılayan içerikler hem sitenize daha çok kullanıcı çeker, hem üst sıralara tırmanmanıza yardımcı olur hem de sitenizi o konu hakkında referans noktası haline getirir. Sahne Medya editörleri bütün müşterileri için SEO uyumlu içerik üreticiliği hizmeti sunuyor.

Sahne Medya SEO Hizmeti İle Rakiplerinize Fark Atın

E-Ticaret potansiyelini arttırmak isteyen firmaların ilk tercihi konumuna gelen Sahne Medya, bu alanda uzman personeli ve uzun yıllardır biriktirdiği sektörel tecrübesiyle büyün ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Profesyonel ekibimizi firmanızı ve sitenizi derinlemesine analiz ediyor ve hedefleriniz için en doğru yol haritasını sizler için hazırlıyor.

Yalnızca sitenizi optimize etmekle kalmayan Sahne Medya sürekli olarak sitenize SEO uyumlu içerik üreticiliği hizmeti de veriyor. Zamanla hizmet verdiğiniz sektördeki bütün soruların cevabının bulunduğu bir kütüphaneye dönüşen blog sayfanız sayesinde sitenize gelen organik ziyaretçiler devamlı olarak artmayı sürdürüyor.

Tüm bu çalışmaların ardından sizlere ayrıntılı raporlar sunarak çalışmaların nasıl gittiğini analiz etmenize yardım ediyoruz. Siteye kaç ziyaretçi çekilebildiği, kullanıcıların hangi sayfada ne süre kaldığı, en çok ilgi gören sayfanın hangisi olduğu ve hangi anahtar kelimede kaçıncı sıraya gelindiğiyle ilgili detaylı raporlar sunarak çalışmaları yönetmenize olanak sağlıyoruz.

SEO ve Google Ads İle İnternet Reklamlarında Başarıya Koşun

Google reklamları olarak da adlandırılan bu çalışma hedeflediğiniz bölge ve anahtar kelimelerde, Google arama sonuçlarında zirveyi bir süreliğine kiralamanızı sağlar. SEO çalışmaları ile birlikte yürütüldüğünde Google ADS Reklamları hızı ve kalıcı bir sonuç sağlar. Ancak sadece Google ADS ile yetinip SEO çalışmalarını önemsemezseniz, elde ettiğiniz başarı saman alevi gibi kısa sürede yok olacaktır. SEO çok düşük maliyetlerle uzun süreli başarılar elde etmenizi sağlar. SEO altyapısı olmayan bir siteyi sadece reklam harcamalarıyla popüler hale getirmek son derece maliyetli bir iştir.

SEO orta ve uzun vadede meyve veren bir çalışmadır. Hedeflediğiniz noktaya daha çabuk ulaşmak için Google ADS reklamlarını kullanabilirsiniz. Hedef kitlenize hedeflediğiniz lokasyon ve ilgi alanları filtrelerini kullanarak anında ulaşmanız mümkün.

 Dijital dünyadaki rekabette güçlü olmak ve rakiplerinizi geride bırakmak için bir an evvel siz de Sahne Medya’nın profesyonel SEO hizmeti ile tanışın.

Sahne Medya
Sahne Medya

14-09-2021 10:12:53

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?