Anasayfa Medya Haberler Facebook, Whatsapp Ve Instagram'da Yapay Zeka Devrimi

Facebook, Whatsapp Ve Instagram'da Yapay Zeka Devrimi

Facebook, Whatsapp Ve Instagram'da Yapay Zeka Devrimi

2022 yılında 556 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Meta, sosyal medya platformları Facebook, WhatsApp ve Instagram uygulamalarını “yapay zekâ” devrimiyle yepyeni bir aşamaya taşıyor. Dijital reklam ajansı Sahne Medya, sizler için derledi…

Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformlarını bünyesinde barındıran Meta, yapay zekâ entegrasyonu üzerine gerçekleştirdiği çalışmalarla hizmetlerinde yeni bir sayfa açıyor. Meta şirketi; Facebook, WhatsApp ve Instagram uygulamaları için yapay zekâ araçları geliştirdiğini duyurdu. Bu araçların uyumuyla ile kullanıcıların bu uygulamalarda daha akıllıca etkileşimler yapmasına ve daha güzel bir kullanıcı deneyimi yaşamasına fırsat sunacak.

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "WhatsApp ve Messenger'daki sohbet deneyimlerini, Facebook ve Instagram'daki gönderileri, reklamlar için görsel oluşturma araçlarını, zamanla video ve çok modlu deneyimleri de araştırıyor." dedi.

Sahne Medya
Sahne Medya

02-05-2023 10:29:10

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?