Anasayfa Medya Haberler Google’dan Gmail Kullanıcıları İçin Yeni Özellikler

Google’dan Gmail Kullanıcıları İçin Yeni Özellikler

Google’dan Gmail Kullanıcıları İçin Yeni Özellikler

Dünyanın en popüler arama motoru olmasının çok ötesine geçip, servisleriyle yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen Google, sürekli olarak kendisini güncelleyerek hizmetlerini kusursuzlaştırmaya devam ediyor. Özellikle Gmail elektronik posta servisi dünya genelinde en çok kullanılan mail servislerinden biri. Gmail, kullanıcıları için geliştirdiği yeni özellikleri kamuoyuna duyurdu. Google’ın partner ajansı Sahne Medya, teknoloji ve bilişim alanındaki önemli yenilikleri sizler için anlattı.

Artık Elektronik Postalara Emojilerle Tepki Verilebilecek

Gmail için geliştirilen tepkiler özelliği ile birlikte artık maillere emojiler ile tepki vermek mümkün. Şimdilik Android işletim sistemi ile çalışan cihazlarda kullanıma sunulan bu yeni özelliğin kısa zaman içinde İOS cihazlar ve web için de kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor.

Anlık mesajlaşma uygulamalarında sohbetlerin vazgeçilmezi haline gelen emojiler zaman içerisinde çok gelişti ve değişti. İçeriği gereği yazılı bir yanıt gerektirmeyen elektronik postalar için kullanışlı bir alternatif olması beklenen emojiler sayesinde zaman ve enerjimizi kendimize saklayabileceğiz. Animasyon içeren emojilerle mail kutumuz renklenecek gibi görünüyor.

Spam E-Postaları Azaltacak

Google kullanıcı deneyimini her daim önemsiyor. Bir şekilde elektronik posta kullanan herkesin başı spam e-postalarla dertte. Ancak Google geliştiricilerinin bunun için de yeni bir çözümü var.  Toplu e-mail gönderimlerini tespit etmeye hazırlanan Google, artık Gmail kullanıcılarına toplu gönderilerde tek tıkla abonelikte çıkma seçeneği sunacak.

Tüm bunlar Gmail deneyimimizi iyileştirmeyi amaçlıyor. Tüm dünyadan çok sayıda insanın kullandığı Gmail platformu, ürün ve hizmetlerinizi, kampanyalarınızı tanıtmak için de uygun bir mecra niteliğinde. Marka bilinirliğinizi ve müşteri profilinizi arttırmak için siz de Google’ın Partner Ajansı Sahne Medyanın profesyonel Gmail Reklamları hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

06-10-2023 13:56:19

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?