Anasayfa Medya Haberler Google’dan Olimpiyatlara Özel Doodle

Google’dan Olimpiyatlara Özel Doodle

Google’dan Olimpiyatlara Özel Doodle

Google özel günlerde yayınladığı Doodle’larla tüm dünyadaki Google kullanıcılarının beğenisini topluyor. Özellikle oynanabilir Doodle’lar büyük bir sempatiyi de beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Pacman oyunu uzun süre boyunca oynanmaya ve konuşulmaya devam etmişti. Şimdi de Tokyo Olimpiyatları’na özel bir oyun yayınlayan Google, tüm dünya ile yarışmamıza olanak sağlıyor. İşte dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin detayları:

Farklı takımların yarıştığı bir çeşit RPG oyunu olarak hazırlanan bu doodle’da pek çok farklı branşta yarışarak kendi takımınıza puan kazandırıyorsunuz. Topladığınız şampiyon parşömenleri sayesinde de seviye atlayabiliyorsunuz.

Esasında 2020 yılında düzenlenmesi gereken Tokyo Olimpiyatları pandemi koşulları yüzünden uzun bir ertelemeye maruz kalmış ve geçtiğimiz gün nihayet başladı. 8 Ağustos’a kadar devam edecek olan olimpiyat oyunları için Google, kullanıcılarına eğlenceli bir doodle armağan etti.

İsmi Doodle Champion Island Games

Geniş haritalı ve içerisinde bolca oyun barındıran doodle’da okçuluk, koşu, masa tenisi, tırmanış, ragbi ve kaykay gibi çok sayıda kategori bulunuyor. Oyunun başlangıcında mevcut olan 4 takımdan birini seçmeniz gerekiyor. Kazandığınız her şampiyonluk parşömeniyle de takımınıza puan kazandırmış oluyorsunuz.

Doodle Champion Island Games Nasıl Oynanıyor?

Oyunun en önemli özelliği de oynanışının çok basit olması. Doodle’a tıkladığınızda sizi kısa bir video karşılıyor ve sonrasında Şampiyon Adası girişinde küçük bir teste girmeniz gerekiyor. Kırmızı, Sarı, Yeşil ve Mavi takımlardan birine katıldıktan sonra takım lideri sizi kısaca bilgilendiriyor ve macera başlıyor.

Bütün yarışlara katılıp şampiyon parşömenlerini toplayarak seviye atladığınız bu macerada bol miktarda yan görev de mevcut. RPG oyun mantığına uygun şekilde haritada farklı bölgelerde dolaşmanız ve takımınızın sıralamadaki yerini gösteren puan tabloları görmeniz mümkün.

Google’ın şuana dek hazırladığı en eğlenceli ve en çok ilgi gören doodle’larından biri olan Doodle Champions Island Games’e başlamak için Google’ı açıp görsele tıklamanız yeterli.

Siz de internetin büyülü dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmak için Sahne Medya blog sayfasını takip etmeyi unutmayın. Sahne Medya ile Gelecek Sizin, Sahne Sizin…

Sahne Medya
Sahne Medya

26-07-2021 10:39:03

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?