Anasayfa Medya Haberler Twitter’a Google Hesabı Üzerinden Girilebilecek

Twitter’a Google Hesabı Üzerinden Girilebilecek

Twitter’a Google Hesabı Üzerinden Girilebilecek

Sosyal medya platformlarından en önde gelen Twitter, artık kullanıcılarının Google hesapları üzerinden Twitter’a giriş yapabilmelerine izin vereceğini duyurdu. Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter önemli bir adım attı ve Google hesabı üzerinden uygulamaya girişlere izin vereceğini duyurdu. İşte Sahne Medya editörlerinin hazırladığı haberin detayları:

İnternet kullanırken gün içerisinde pek çok uygulamaya giriş yapmak durumunda kalıyoruz ve hepsinin şifresini hatırlamak neredeyse imkansız. Bu yüzden çok sayıda uygulama Google ya da Facebook üzerinden giriş yapılmasına izin vererek kullanımı kolaylaştırmaya çalışıyor. Twitter henüz böyle bir özelliğe sahip değildi fakat edinilen bilgiler ışığında şirket, kullanıcılarına bu kolaylığı sağlamak için çalışmaya başladı bile.

Twitter’a Google Hesabı Üzerinden Giriş Yapmak

Tersine mühendislik yapan Jane Wong, geçtiğimiz günlerde Twitter uygulamasının Google hesaplarının entegrasyonunu etkinleştirmek için adımlar attığını keşfetti. Wong, birçok site ve uygulama gibi Twitter’ın da Kaydol ve Giriş yap seçeneklerinin yanına “Google ile Devam ET” seçeneğini eklediğini gösteren bir ekran alıntısını takipçileriyle paylaştı. Bu butonun eklenmesiyle birlikte Twitter’a giriş yapmak daha kolay hale gelecek.

Fakat bu butonun platforma ne zaman ekleneceğine ve aktif hale geleceğine dair henüz bir tarih öngörüsü bulunmuyor.

Dijital dünyada olup bitenlerden haberdar olmak için Sahne Medya Blog sayfasını takip edebilir, editörlerimizin hazırladığı içeriklerle hem gelişmeleri takip edip hem de keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

29-06-2021 09:15:53

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?