Anasayfa Medya Haberler Google Haritalar’da Kiralık Ev ve Dükkan İlanları Eklenebilecek

Google Haritalar’da Kiralık Ev ve Dükkan İlanları Eklenebilecek

Google Haritalar’da Kiralık Ev ve Dükkan İlanları Eklenebilecek

Google Haritalar uygulaması durmaksızın yenilenmeye devam ediyor. Turizm odaklı yeni bir özelliğin Google Haritalar’a eklenmesi ile birlikte günlük kiralık evler, bungalovlar veya farklı turistik konaklama mekanları görüntülenebilecek. Google Reklamlarında en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, Google Haitalar’daki yenilikleri sizler için anlattı.

Birçok insan turistik gezileri sırasında AirBnb ve benzeri uygulamaları kullanıyor. Bu durum ev sahiplerine ek bir gelir modeli sağlarken turistlerin de konaklama sorununu daha uygun maliyetlerle çözmesini sağlıyor. Google Haritalar’a eklenmesi beklenen Kiralık Lokasyon özelliği ile birlikte artık kiralık ev ilanları doğrudan Google’a verilebilecek.

Yeni özelliğin kullanımı ise oldukça kolay. Google Haritalar’daki yer işaretlerine eklenecek olan kiralık lokasyon özelliğinde bir yer işareti seçildikten sonra fiyat bilgisi görüntülenebilecek. Bunun yanı sıra kaç kişiye kadar ağırlanabildiği bilgisi ile eve dair görseller de yer alacak.

Her bir kiralık mülkün özel ismi de görüntülenebilecek. Mülk satılsa bile mülkün özel adı kalıcı olacak. Listeleme sırasında mülke dair en az sekiz adet fotoğraf kullanılması zorunlu olacak. Bu fotoğrafların en az biri yatak odası, biri banyo, biri de ortak alan olmak zorunda. Dilediğinizde mülkünüzün tercih edilmesini sağlayacağını düşündüğünüz şömine, havuz, Wi-Fi benzeri özellikleri de listeleyebileceksiniz.

Google Haritalarda bir mülkün kiralık lokasyon olarak sıralanabilmesi için uyması gereken üç önemli kriter var. Bunlar Genel Yapılandırılmış Veri Rehberi, Tatil Kiralık Politikası, Arama Temelleri…

Bu yeniliğin ne zaman kullanıma açılacağı ise henüz bilinmiyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

06-12-2023 14:48:32

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?