Anasayfa Medya Haberler Google’dan 7 Ülkeye Daha Ücretsiz VPN Hizmeti

Google’dan 7 Ülkeye Daha Ücretsiz VPN Hizmeti

Google’dan 7 Ülkeye Daha Ücretsiz VPN Hizmeti

Tarayıcıların ücretsiz VPN sağlayıp sağlamaması kullanıcılar için tercih sebeplerinden biri. Google One Amerika Birleşik Devletlerinde ücretsiz VPN sağlıyordu ve artık bu hizmeti 7 yeni ülkeye de sunmaya hazırlanıyor. SEO, Web Tasarım, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya reklamlarında en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin ayrıntıları şu şekilde…

Google’ın geliştirdiği ve genişletilmiş bulut depolama alanı sağlayan Google One ücretsiz VPN hizmeti de sunuyor ve yakın zamanda bu hizmetin kapsamını genişletmeye hazırlanıyor. Abonelik hizmeti ile çalışan Google One’ın altında ücretsiz bir eklenti olarak kullanılan bu VPN’in artık Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, Kanada, Meksika, İspanya ve İtalya’da da kullanıma sunulacağı duyuruldu.

Google One’ın Hizmet Ağı Genişliyor

VPN hizmeti Google One’da geçtiğimiz yılın sonlarında yalnızca Amerika Birleşik Devletlerinde başlamıştı. Aylık olarak 9,99 dolar üyelik ücreti ile kullanılabilen Google One 2 TB’dan 30’TB’a kadar depolama alanı sağlamasıyla beğeni toplamıştı. Ücretsiz VPN hizmeti Google One uygulaması üzerinden kolaylıkla erişilebilir ve sorunsuz kullanılabilir halde. Bu hizmet sayesinde android cihazınızdaki ağ trafiğinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı oluyor.

Google One VPN hizmeti kullandığınız tarayıcı ya da uygulama her ne olursa olsun çevrimiçi trafiğinizi koruma altına alıyor. Fakat ne yazık ki bu hizmet şimdilik yalnızca 8 ülke ile sınırlı durumda. Üstelik konum değiştirmeyi de desteklemiyor.

Dijital dünyada olup bitenlerden, yeni fırsat ve gelişmelerden, hayatınızı kolaylaştıracak yeni ipuçlarından habersiz kalmamak için Sahne Medya Blog sayfasını takip etmeye devam edin. 

Sahne Medya
Sahne Medya

13-08-2021 10:22:20

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?