Anasayfa Medya Haberler Google İnternet Alışverişlerinde Yepyeni Bir Dönem Başlatmaya Hazırlanıyor

Google İnternet Alışverişlerinde Yepyeni Bir Dönem Başlatmaya Hazırlanıyor

Google İnternet Alışverişlerinde Yepyeni Bir Dönem Başlatmaya Hazırlanıyor

İnternet üzerinden alışveriş yapmak hayatımızın artık doğal bir parçası. Teknoloji devi Google, internet alışverişini kolaylaştıracak yeni özelliklere imza atıyor. Peki siz ilgilendiğiniz ve satın almayı düşündüğünüz ürünün yakında indirime girip girmeyeceğini bilmek istemez misiniz? Google artık bize bu sorunun cevabını verecek. Bunun yanı sıra Holiday 100 isimli bir liste yayınlayan Google, bu listede sene boyunca en trend ürünlere yer verecek. Yıl boyunca en çok talep gören ürünlere hızlıca ulaşmak ve alacağımız hediyelere karar vermek son derece kolay olacak. Google reklamları, SEO çalışmaları ve dijital pazarlama alanındaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, Google’ın internet alışverişlerinde yeni bir çağ başlatacak özelliklerini sizler için derledi.

E-Ticaret hızla geleneksel ticaretin yerini almaya devam ediyor. Google’ın internet alışverişi deneyimini iyileştirmek için getirdiği yenilikler şimdiden bazı kullanıcılar üzerinde test edilmeye başlandı. Ve sonuçlar son derece olumlu. Test eden kullanıcılar bu yeni özelliklerin, işlerini bir hayli kolaylaştırdığını belirtiyor.

Google alışveriş sistemi, uzun zaman önce fiyat bilgisi göstermeye başlamıştı. Google’da bir ürün arayıp, alışveriş sekmesini açtığınızda, ürün detaylarının yanı sıra ürünün fiyat dağılımını da görüntüleyebiliyorsunuz. Ama artık bu bölüm daha gelişmiş bir halde karşımıza çıkacak. Bir ürün için 90 günlük fiyat grafiğini görmek mümkün olacak. Gelecekte yaşanacak bir indirimle ilgili bilgi almak için e-posta kaydı da oluşturmak mümkün.

Yılın En Popüler Ürünlerini Görüntüleyebileceğiz

İnternetten alışveriş yaparken ne alacağımıza karar vermek gerçekten ayrı bir mesai. Daha hızlı biçimde alışveriş yapmamız için Google’ın bize yeni bir sürprizi var. Ürün bilgileri, fiyat bildirimleri, 90 günlük fiyat dağılımları, indirim kodları ve daha bir çok şey Google’da bizleri bekliyor.

Geçmişte ilgilendiğimiz, aradığımız ancak bir şekilde satın almayı ertelediğimiz ürünleri satın almak istediğimizde daha çabuk bulabileceğiz. Ayrıca yıl boyunca en çok talep gören, trend ürünlerin yer aldığı bir liste de bulunacak. Bu sayede kendimize ve sevdiklerimize hediye alırken karar vermek daha kolay olacak.

E-Ticaret ve Dijital Pazarlama için firmalara, reklam verenlere yeni fırsatlar sunan bu özellik, markanızı büyütmek ve bilinirliğinizi arttırmak için bir şans. Google’ın Partner Ajansı Sahne Medya ile E-Ticaret’te kazananlar kulübüne katılmak için profesyonel hizmetlerimizle tanışabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

08-11-2023 15:41:02

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?