Anasayfa Medya Haberler Google’dan AVM’lerde Kaybolma Derdini Çözecek Yenilik

Google’dan AVM’lerde Kaybolma Derdini Çözecek Yenilik

Google’dan AVM’lerde Kaybolma Derdini Çözecek Yenilik

Teknoloji devi ve dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, Haritalar hizmetini kullanıcıların her ihtiyacına en hızlı şekilde cevap verebilmesi için sürekli olarak güncellemeye devam ediyor. Son olarak Google Haritalar’a eklenen iki yeni özellikle AVM’lerde mağaza ararken kaybolma derdi son buluyor. SEO tabanlı web tasarım, SEO uyumlu içerik üreticiliği, sosyal medya yönetimi ve sosyal medya reklamları gibi alanlarda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya Google Haritalar’ın iki yeni özelliğini sizler için derledi…

Google Haritalar içerisinde 220 ülke ve yüz milyonlarca işletme verisi bulunuyor ve bu sayede dünyanın her neresinde olursak olalım gerçek zamanlı navigasyon, toplu taşıma, trafik, bilgisi alabiliyoruz. Aradığımız her mağaza, kafe, restoran ve gezi yerlerini bulmamızı sağlayan Google Haritalar yeniliklerine ikisini daha ekledi.

İşte Google Haritalar’ın kullanıcı deneyimini daha da ileriye taşıyacak yenilikleri…

Özellikler Tüm Kullanıcılar İçin Erişilebilir Olacak

Google, alışveriş merkezleri, havaalanları, toplu taşıma istasyonları gibi yerlere kolay biçimde ulaşmamıza yardım edecek yeni bir özellik açıkladı.Uygulama artık dünyanın her yerindeki havaalanı ve alışveriş merkezlerinin bir haritasını görmemizi sağlayacak. Bu sayede binanın içerisindeki mağazaların, araba kiralama noktalarının, otoparkların, dinlenme alanlarının ve diğer her şeyin nerede bulunduğunu hızlı biçimde görebileceğiz. Bunun yanı sıra tıpkı Google My Business’ta olduğu gibi söz konusu işletmenin açık olup olmadığını, kullanıcıların değerlendirmelerini ve hangi katta yer aldığını hatta iletişim yollarını dahi görebileceğiz.

Google’ın diğer yeniliği ise halihazırda uygulamanın içerisinde bulunan “meşguliyet” aracına eklenmiş oldu. Alan Meşguliyeti ismi verilen bu özellik haritadaki noktalarda o sıradaki insan yoğunluğunu görmemizi sağlıyor. Kullanıcılar ister bir şehirde isterse bir mekanda oranın ne kadar insan yoğunluğu içerisinde olduğunu görebiliyorlar. Bakalım bu yeni özellikler Google Maps kullanıcılarının ihtiyaçlarına karşılık verebilecek mi?

Siz de Google Ads, Gmail reklamları, YouTube reklamları, Google Benim İşletmem gibi araçlar sayesinde potansiyel müşterilerinize hitap etmek istiyorsanız Google’ın Partner ajanslarından biri olan Sahne Medya ile tanışmakta geç kalmayın. Gelecek Sizin, Sahne Sizin…

Sahne Medya
Sahne Medya

08-12-2021 12:45:39

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?