Anasayfa Medya Haberler Instagram’da Hashtag Nasıl Kullanılmalı?

Instagram’da Hashtag Nasıl Kullanılmalı?

Instagram’da Hashtag Nasıl Kullanılmalı?

Instagram’da daha geniş takipçi kitlelerine ve yüksek beğeni sayılarına ulaşabilmek için bizzat Instagram tarafından ipucu değeri taşıyan videolar paylaşıldı. Özellikle hashtagleri paylaşımın başlığında kullanmanın daha çok kullanıcıya ulaşma olasılığını arttırdığını vurgulayan videolar, Instagram’da içerik üreten Influencerlar için rehber niteliğinde. Sosyal Medya Hesap Yönetimi, Sosyal Medya reklam kampanyası yönetimi gibi pek çok alanda en yakın çözüm ortağınız olan Sahne Medya editörleri sizler için hazırladı.

İnternetin yaygınlaşmasının ardından milyonlarca insan sosyal medya platformlarını hem iş olarak hem de iletişim ve eğlence aracı olarak kullanmaya başladı. Fakat özellikle Instagram’ı profesyonel bir iş alanı olarak görenler için milyonlarca hesap arasında öne çıkmak, her geçen gün daha zor hale geldi.

Halen daha dünyanın en popüler sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram’da pek çok influencer daha geniş takipçi sayılarına ulaşmak istiyor. Bunun araçlarından biri de Hashtagler. Fakat hashtaglerin nasıl, ne biçimde kullanılacağı büyük tartışma konusu. Nihayet Instagran resmi ağızlardan bu tartışmaya müdahil oldu ve kullanıcılar için rehber niteliğinde bir video hazırladı.

Hashtagler Nerede Kullanılmalı?

Instagram’da takipçilere ulaşmak için etkili araçlardan biri olan etiketlerin (Hashtag) nasıl kullanılması gerektiğine dair bugüne kadar hakim bir görüş vardı. Bunlardan biri etiketlerin yayınların başlığında kullanılmasıydı. Bir diğer teori ise etiket kullanımının yorumlarda yapılmasının daha etkili olduğu görüşüydü. Fakat Instagram, ilk teorinin daha doğru olduğunu bizzat resmi hesabından doğruladı. Yani daha çok izleyici, takipçi ve beğeni almak için paylaşımların başlığında etiket kullanmak daha doğru bir adım.

Siz de markanızın resmi Instagram hesabının profesyonel ellerce yönetilmesini, uzman grafik tasarımcılar ve editörler tarafından hazırlanan paylaşımlarınız olmasını istiyorsanız Sahne Medya’nın sosyal medya danışmanlığı hizmetiyle tanışmakta geç kalmayın. Sahne Medya, geleceği ayağınıza getirir. 

Sahne Medya
Sahne Medya

10-09-2021 13:24:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?