Anasayfa Medya Haberler WhatsApp'a Gelecek Özelliklere Bayılacaksınız!

WhatsApp'a Gelecek Özelliklere Bayılacaksınız!

WhatsApp'a Gelecek Özelliklere Bayılacaksınız!

Sesli Mesajın Oynatma Hızı Ayarlanabilecek

WhatsApp’ın bir süredir sesli mesajların hızları konusunda çalıştığı biliniyordu. Yeni özellik ile kullanıcıların sesli mesajın oynatma hızını kontrol edebilecek. Böylece kullanıcılar sesli mesajları 1x hıza ek olarak, 1.5x  veya 2x hızlarında oynatma imkânına kavuşacak.

Çoklu Cihaz Desteği

WhatsApp’ın yeni güncellemede yapacağı en büyük değikliklerden biri hiç şüphesiz kullanıcıların WhatsApp hesabına aynı anda birden fazla cihazdan giriş yapabilmesi olacak. Geliştirme aşamasında olan bu özellik geçtiğimiz Kasım ayında iPhone için WhatsApp'ın beta sürümünde denenmişti. WhatsApp’ın bu özelliği halen aynı anda bir telefonu ve bir masaüstü bilgisayarı destekliyor. Yeni çoklu cihaz desteği ile, kullanıcıların aynı anda tek bir hesapba dört cihaza kadar eklemesine imkân tanınacak. Bu özelliğin kullanıma başlanmasıyla birlikte masaüstüyle birlikte hem iPad hem de iPhone'unuzdan aynı anda WhatsApp oturumu açabileceksiniz.

Daha Sonra Oku

Yeni güncellemeyle birlikte gelecek özelliklerden biri de ‘daha sonra oku’ seçeneği. Bu özelliğin, WhatsApp'taki mevcut Arşivlenmiş Sohbetler özelliğinin daha da geliştirilmiş bir sürümü olduğu belirtiliyor. Bu özellik ile daha sonra okunmak için sohbetlerin taşınması ve WhatsApp’ın bu sohbet için bildirim göndermemesi öngörülüyor.

Kaybolan Görüntüler

WhatsApp'ın kendi kendini yok eden mesajlarına benzeyen kaybolan görüntüler özelliği ile de sohbetlerin belirli bir süre sonra sohbetten otomatik silinmesi bekleniyor. Bu özelliğin kısa bir sürede Android ve iOS’e gelmesi bekleniyor.

Cevapsız Grup Aramalarına Katılma

Yeni güncellemelerden biri de cevapsız grup aramalarına katılabilme özelliği. Bu özellik ile kullanıcılara arama başladıktan sonra davet edildikleri grup aramalarına katılabilme imkânı tanınacak. Böylece kullanıcılar hem grup görüşmelerine daha sonar katılabilecek hem de sohbet yeniden başlamayacak.

WhatsApp Sigortası

WhatsApp’ın en önemli yeniliklerinden biri de anlaşmalı olduğu bazı bölgelerde sigorta satması olacak. Bu kapsamda kullanıcılara sağlık sigortası ve mikro emeklilik ürünlerinin yer alacağı bir sigorta imkânı tanınacak. Bunun için de hangi sigorta firmaları ile anlaşılacağı ve bu özelliğin hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı ise henüz net değil.

Sahne Medya
Sahne Medya

10-04-2021 21:42:34

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?