Anasayfa Medya Haberler Instagram’da Yukarı Kaydır Tarih Oluyor

Instagram’da Yukarı Kaydır Tarih Oluyor

Instagram’da Yukarı Kaydır Tarih Oluyor

İnsanların en çok zaman geçirdiği sosyal medya platformlarından biri olan Instagram çok yakında linklerle dolup taşabilir. On bin ve üzeri takipçiye sahip hesaplar yukarı kaydırma yöntemiyle bağlantı paylaşabiliyordu. Bu içerik üreticiler ve markalar için bir gelir modeliydi. Ancak yakında herkes sticker şeklinde link paylaşabilecek. Web Tasarım, SEO, Sosyal Medya ve Google Ads reklamlarında en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin detayları şu şekilde:

Instagram sürekli kendisini güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Takipçilerle link paylaşma imkânı sağlamaya hazırlanan Instagram bunu yalnızca on bin ve üzeri takipçiye sahip kullanıcılara ait bir ayrıcalık olmaktan çıkaracak.

Yukarı Kaydırmak Yerine Sticker’a Dokunacağız

Şu an test aşamasında olan bu özellik sayesinde Instagram kullanıcıları hem link paylaşma şansı elde edecek hem de hikâyelerine cevap alma şansına aynı anda sahip olacaklar. Bununla birlikte spam veya kötü amaçlı sitelere yönlendiren linklerle ve bunları paylaşanlarla mücadele içinde olacaklarını belirten Instagram yöneticileri, birçok az takipçisi bulunan kullanıcıda sevinç yarattı.

Henüz test aşamasında bulunan özellik bazı güvenlik problemlerine de yol açabilir. Instagram’ın dur durak bilmeyen dönüşümü daha da devam edeceğe benziyor.

Sahne Medya olarak dijital dünyanın nabzını sizler için tutmaya devam ediyoruz. Günün gerisinde kalmamak için siz de blog sayfamızı takip etmeyi ihmal etmeyin.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-07-2021 12:27:14

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?