Anasayfa Medya Haberler Instagram Storylerine Yeni Özellik!

Instagram Storylerine Yeni Özellik!

Instagram Storylerine Yeni Özellik!

Günümüzde en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram neredeyse gün içinde en çok zaman geçirdiğimiz platform konumunda. En popüler özelliği ise storyler. Instagram geliştiricileri son günlerde storyler için yeni bir özelliği hayata geçirdi. O da alt yazı özelliği. Peki bu yeni özellik tam olarak ne işe yarıyor? Basitçe tanımlayacak olursak storylerde yayınladığınız videolardaki konuşmalar anında deşifre edilecek. Anında yazılı bir metne dönüştürülen konuşmalar, storilerinizin altında bir alt yazı çıkartması içerisinde yayınlanacak. Özellikle yabancı dildeki storylerdeki konuşmaları daha kolay anlayabilmek için çok işe yarayacağa benziyor.

Instagram uygulaması içerisinde en çok rağbet gören özelliklerin başında Reels Videoları ve Storyler geliyor. Bu yüzden uygulamanın geliştiricileri de Storylere yeni özellikler kazandırmak ve daha inovatif fikirler üretmek için durmaksızın çalışıyor. Toplam Instagram etkileşiminin büyük bölümünü alan story alanı, her yeni özellikle daha fazla sayıda kullanıcın dikkatini çekiyor. Bu yeni alt yazı özelliği gelen tepki ve yorumlara bakılırsa şimdiden büyük beğeni toplamışa benziyor.

Storylerin Yeni Gözde Özelliği: Altyazı Çıkartmaları

Instagram geliştiricileri artık story (hikaye) alanında konuşmalarınızı otomatik şekilde deşifre ederek yazılı metine çeviren bir alt yazı çıkartmasını kullanıma sundu. Son dönemde bütün yenilikleri Twitter hesabından duyuran Instagram, bu özelliği de geçtiğimiz günlerde duyurdu ve büyük merak uyandırdı.

Her Ülkede Kullanıma Açılmadı

Yeni özellik Alt Yazı Çıkartması’nı duyuran Instagram, diğer yeniliklerinde yaptığı gibi bunu da belirlediği pilot bölgelerde denemeye aldı. Şimdilik sadece seçilmiş birkaç ülkede kullanıma sunulan bu özelliğin pek yakında diğer ülkelerde de kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor. Üstelik Instagram yöneticilerinin verdiği bir diğer müjdeye göre çok yakında bu özellik Reels videolarında da geçerli hale gelecek.

Sahne Medya, Dijital Dünyadaki Bütün İhtiyaçlara Cevap Veriyor

Adana Web Tasarım ajansları, Adana Seo Danışmanlığı, sosyal medya reklamcılığı ve sosyal medya danışmanlığı gibi bütün alanlarda işletmenizin ihtiyaçlarını profesyonel şekilde uzun yıllardır karşılayan Sahne Medya, büyüyerek ve gelişerek her yeniliğe ayak uydurmaya devam ediyor. Yerelde ve ulusalda büyümek, dijital olanaklarla dünyanın her yerinden potansiyel müşterilerinize ulaşmak için, büyümek için bizimle iletişime geçmekte geç kalmayın. Sahne Medya ve verdiği hizmetlerle ilgili olarak https://www.sahnemedya.com/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

06-05-2021 01:07:19

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?