Anasayfa Medya Haberler Site İçi SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Site İçi SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Site İçi SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Sahne Medya olarak yerel ve ulusal ölçekte en başarılı Site İçi SEO Hizmetlerinden birini veriyoruz. Profesyonel web tasarımcılarımız, grafik tasarımcılarımız, yazılımcı ve bilgisayar mühendislerimizle pek çok kurum için Site içi SEO çalışmasını başarılı şekilde yürütmekten gururluyuz. Peki Site İçi SEO nedir ve nasıl yapılır?

Site İçi SEO (On Page SEO) Nedir?

Site içi SEO en basit tanımıyla web sitenizin kodlamasının ve iç yapısının tamamen Google ve diğer arama motorlarının istediği hale getirilme çalışmasıdır. SEO çalışmalarının yüzde 68’lik kısmını kapsayan Site içi seo çalışması, yazılım yapısından içeriklere kadar son derece önemli bir etken. Web sitenin temel seviyede Robots txt, Sitesi Haritası, zengin içerik görünümleri gibi 32’den fazla Site İçi SEO yönergesi mevcut. Eğer web sitenizin iç yapısı hatalı veya eksik optimizasyona sahipse bu durum web sitenizin arama sonuçlarındaki sıralamasını ve web sitenin genel gücünü son derece olumsuz etkiler. Bir web sitesi için SEO çalışması Site içi SEO optimizasyonu ile başlıyor. Diğer tüm çalışmalar bunun üzerine inşa edildiği için bu basamağı atlamak boşa enerji sarf etmek oluyor.

Sahne Medya Site İçi SEO Hizmeti Adımları

1-Analiz

Hem sizin Sitenizin iç SEO yapısını hem de sektördeki rakiplerinizin web sitelerinin iç SEO yapılarını derinlemesine analiz eden Sahne Medya, rakiplerinizin gerisinde olan noktaları tespit eder. Ardından sektörünüze göre eklemlenebilecek ileri düzey Rich Snippets, Schema Structured Data gibi ileri düzey Site İçi SEO yönergelerini de sizin için tasarlıyoruz.

2-Planlama

Gerçekleştirdiğimiz analizler doğrultusunda elde ettiğimiz verilerin hepsini hangi zaman aralıklarında ve hangi sıralama ile ne şekilde yapmamız gerektiğini profesyonelce planlıyoruz. Sitenizde yapılacak optimizasyonları gerçekleştirirken sunucuyu ve web sitenizi stres altına almaması için, web sitedeki yoğunluğun en az olduğu saatlerde operasyonu planlıyoruz.

3-Uygulama

Birlikte ve profesyonelce gerçekleştirdiğimiz plan doğrultusunda uygulamaya geçiyoruz. Uygulama sırasında beklenmeyen bir kodlama veya yazılım hatasının önüne geçmek için eklediğimiz her kodu değişikliklerin geri dönüşü olacak şekilde ekliyoruz. Standart IP kullanarak tam anlamıyla güven sağlıyoruz.

4-Raporlama

Son aşama olan raporlamada ise web siteniz için gerçekleştirdiğimiz bütün Site İçi SEO tekniklerini detaylı ve eksiksiz şekilde sizin için bir rapora dönüştürüyoruz. Şeffaf bir şekilde size sunduğumuz raporlar üzerinden bizim ve web sitenizin performansını değerlendirebiliyorsunuz. Bununla birlikte raporda sektörünüze dair yaptığımız incelemelerden elde ettiğimiz verilerle hazırladığımız büyüme planlamasına da yer veriyoruz. Site İçi SEO optimizasyonunun üzerine inşa edeceğiniz büyüme stratejisi de elinizde hazır bulunuyor. Siz de dijital dünyada arama sonuçlarında zirveyi hedefliyorsanız bir an önce Sahne Medya SEO hizmetiyle tanışın. Sahne Medya ile Gelecek Sizin, Sahne Sizin…

Sahne Medya
Sahne Medya

04-08-2021 08:28:45

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?