Anasayfa Medya Haberler WhatsApp Fotoğraflardaki Düşük Kalite Sorununu Çözüyor

WhatsApp Fotoğraflardaki Düşük Kalite Sorununu Çözüyor

WhatsApp Fotoğraflardaki Düşük Kalite Sorununu Çözüyor

Dünya çapında en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gönderilen fotoğraflardaki düşük kalite problemini ortadan kaldırıyor. Android cihazlar için geliştirdiği 2.21.14.16 beta güncellemeleriyle bu problemi ortadan kaldırmaya hazırlanan WhatsApp sürekli olarak gelişmeye devam ediyor. Dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin ayrıntıları şu şekilde…

WhatsApp’ta gönderilen görsellerin görüntü kalitesinin düşmesi uzun zamandan beri sosyal medyada ve insanlar arasında konuşulan bir konuydu. Orijinal fotoğraflar yerine sıkıştırılmış dosya göndermesinden dolayı pek çok kullanıcı uygulamadan şikâyet ediyordu ancak yıllar sonra WhatsApp’tan sevindirici haber geldi.

Görüntü Kalitesi Üç Farklı Formatta Gönderilebilecek

  1. Otomatik Fotoğraf Gönderme (Önerilen) WhatsApp uygulamasının kendi algoritmasında fotoğraflar sıkıştırılır ve düşük boyutlu olarak gönderilir.
  2. En Yüksek Kaliteli Halde Gönderme: Fotoğrafın orijinal boyutuna hiç müdahale etmeden en yüksek kalitede görsel dosyalarınızı gönderebilmenize olanak tanır.
  3. Veri Tasarrufu: Android ve IOS cihazlarda WhatsApp uygulamasının ayarlarında veri tasarrufunu aktif hale getirdiğinizde fotoğraflarınızın düşük boyutta gönderilmesini sağlar.

Kullanıcıların çok sayıda ihtiyacına aynı anda cevap vereceğe benzeyen güncelleme kısa zaman içerisinde hem Android hem de IOS cihazları için kullanıma sunulacak.

Sahne Medya
Sahne Medya

10-07-2021 21:58:21

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?